Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka chce tromfnúť Kim Kardashian: Kvôli MEGAzadku hazarduje so životom!

Jennifer Pamplona Zobraziť galériu (10)
Jennifer Pamplona (Zdroj: Instagram)

BRAZÍLIA - Šialené! Niektorí ľudia sú ochotní vyhodiť nemalé peniaze za plastiky a rôzne procedúry, aby si splnili sen o dokonalom zovňajšku. Nájdu sa ale prípady, keď je obetou nielen istá finančná čiastka, ale aj zdravie. Príkladom je brazílska modelka Jennifer Pamplona (24). Tá si zaumienila, že chce mať zadok väčší, než Kim Kardashian. A hoci ju lekári od zákroku odhovárajú, ona je odhodlaná ho podstúpiť.

Brazílčanka Jennifer Pamplona v minulosti predvádzala pre módny dom Versace, médiá ale oveľa viac zaujala svojou posadnutosťou plastickými operáciami. Za tie dala dokopy už viac ako 165 tisíc eur. Prsia si dala prvýkrát zväčšiť ako 17-ročná a na zozname zákrokov má napriklad vyoperovanie rebier, liposukciu, zväčšovanie pier, výplň v lícach. Najnovšie si obľúbila aj zväčšovanie pozadia.     

Tmavovláska, ktorú v mladosti šikanovali, lebo bola štíhla, si zaumienila, že čo sa týka veľkosti zadku tromfne aj samotnú Kim Kardashian. „Všetci mi hovoria, že to nepotrebujem. Ale ja už som odhodlaná. Lekári tvrdia, že to nie je možné, lebo moje telo v porovnaní s ňou je menšie. Mohlo by to spôsobiť komplikácie, ale ja som ochotná riskovať,” povedala v rozhovore odhodlaná Jennifer.  

Poviete si, že to dievča sa muselo zblázniť... „Keď ma ľudia vidia, myslia si, že som hlupaňa a nemám rozum. Ale keď ma počujú rozprávať, zistia, že som múdra a šikovná,” dodala tmavovláska. Podľa vlastných slov sa zameriava na viacero charitatívnych projektov. „Nemyslím si, že je niečo zlé na tom, čo robím. Bola som krásna už predtým, ale plastické operácie ma urobili perfektnou,” uzavrela.       

Jennifer Pamplona má po poslednom zákroku takýto zadok. Netají sa tým, že aj napriek zákazom lekárov si ho chce dať ešte zväčšiť.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Pamplona má po poslednom zákroku takýto zadok. Netají sa tým, že aj napriek zákazom lekárov si ho chce dať ešte zväčšiť.  (Zdroj: profimedia.sk)


 

 

Viac o téme: Kim KardashianJennifer Pamplona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu