Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TIE ohavné fotky jej zničili život: Kardashianka prežíva nočnú moru!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

MEXICO - Musí byť nešťastná! Kim Kardashian (36) miluje nielen svoju prominentnú rodinu, ale aj pozornosť fanúšikov. Istý čas sa dokonca pýšila titulom kráľovná sociálnych sietí. Tam sa so svetom delila o (ako vyšlo najavo) poriadne vyretušované fotografie. Keď sa na verejnosť dostali nie príliš lichotivé zábery jej zadku posiatého celulitídou, mnohí ju nielen zavalili kritikou, ale ublížili jej ešte oveľa horším spôsobom.

Pre mnohých jedincov je celkom bežné, že skôr, než na sociálne siete zavesia svoju fotku, "pohrajú" sa s ňou v nejekom grafickom programe, či ju upravia rôznymi filtrami. Výnimkou nie sú ani celebrity. Milovaná i nenávidená Kim Kardashian však klamala celý svet do takej miery, že jej to mnohí nevedia odpustiť. 

V uplynulých dňoch ju počas dovolenky v Mexiku nafotili paparazzi v tangáčoch. Nuž, a jej zadok vyzeral na fotkách naozaj dosť zle. Kim sa vyhovárala, že na vine bolo zlé svetlo, "zožral" jej to ale málokto. 

Okrem toho, že sa Kardashianka musí vyrovnať s tým, že nelichotivé momentky rieši celý svet, musí sa popasovať aj s väčším problémom. Za hviezdnu kariéru vďačí vo veľkej miere sociálnym sieťam. Na instagrame sa pomaličky blížila k tomu, aby prekonala stomiliónovú hranicu followerov. To sa ale zrejme tak skoro nestane.

Po spomínaných udalostiach totiž tmavovláske hromadne miznú fanúšikovia. Za deň ju prestalo sledovať zhruba 100 tisíc ľudí. „Je mi zle z toho, že sa hráš na dokonalú a popritom taká vôbec nie si. Tvoj profil a ty celá si jeden veľký podvod,” znejú vybrané z komentárov na jej adresu. Kim nepomohlo ani to, že zverejnila novú sexi fotku. Nuž, klamať sa nevypláca... 

Kim Kardashian zverejnila na instagrame takúto sexi fotku.
Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian zverejnila na instagrame takúto sexi fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu