Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neretušovnú RIŤ Kim Kardashian rieši celý svet: Pokochajte sa radšej týmto!

Viete, komu patrí tento zadoček? Zobraziť galériu (8)
Viete, komu patrí tento zadoček? (Zdroj: Instagram)

MEXICO - Zrejme aj tí, čo bulvár nesledujú, vedia, že zadok Kim Kardashian (36) má netypické rozmery. V týchto dňoch sa na verejnosť dostali fotky, na ktorých je brunetka v tangáčoch a jej celulitídový megazadok je bez akýchkoľvek grafických úprav. Ľudia sú šokovaní. My sme sa však rozhodli, že sa s vami radšej podelíme o pohľad na krivky jej staršej sestry Kourtney (38), ktorá aj po troch deťoch vyzerá skvele.

Paparazzi odhalili krutú realitu! Vždy, keď sa Kim Kardashian podelila so svetom o fotky svojho kolosálneho zadku, vyzeral akoby bezchybne. Márne by ste hľadali náznak celulitídy... Asi preto sa bulvárny svet takmer zbláznil, keď uzreli svetlo sveta fotky z Mexika, na ktorých sú stehná a zadnica slávnej tmavovlásky priam posiaté pomarančovou kožou. 

Kim, ktorú pri pohľade na nelichotivé zábery určite chytali mdloby, poslala na twitteri všetkým neprajníkom drsný odkaz. „Zistila som, že uhol pohľadu je sviňa. Popracujem na tom, aby moje videa a fotky boli robené v lepšom svetle. Po*ebte sa všetci, čo si myslíte, že to neovládam,” nekládla si servítku pred ústa Kardashianka, ktorá svoj príspevok neskôr zmazala. 

Na uhol pohľadu, či zlé svetlo sa ale rozhodne nemusí vyhovárať jej sestra Kourtney. Tá je rovnako dokonalá nielen na súkromných fotkách, ale aj na záberoch od paparazzov.

Ktovie, či chcela Kourtney Kardashian touto fotkou svoju sestru Kim podporiť alebo provokovať...
Zobraziť galériu (8)
Ktovie, či chcela Kourtney Kardashian touto fotkou svoju sestru Kim podporiť alebo provokovať...  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianKourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu