Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kardashianka a Cher na červenom koberci: Ehm, veď sú ako z vosku!

Kim Kardashian a Cher nevyzerajú na tejto momentke najlepšie... Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian a Cher nevyzerajú na tejto momentke najlepšie... (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Utiekli z múzea? Takú otázku si pri pohľade na spoločnú momentku speváčky Cher (70) a Kim Kardashian (36) položia asi viacerí. Dámy obľubujúce plastické operácie a skrášľujúce zákroky sa stretli na premiére filmu The Promise, kde boli jednoducho neprehliadnuteľné.

Pred pár dňami mala slávnostnú premiéru dráma s názvom The Promise, ktorej dej sa odohráva v čase arménskej genocídy. Na film boli zvedavé aj viaceré tváre šoubiznisu. O značný rozruch sa postarali speváčka Cher a Kim Kardashian, ktoré majú arménsku krv. 

Plastikami vylepšené a botoxom napichané dámy spoločne pózovali fotografom. Cher už dlhodobo udivuje verejnosť tým, že pôsobí dojmom akoby zastavila čas. Všetko nasvedčuje tomu, že s pribúdajúcimi rokmi bude aj Kim starnúť za pomoci plastických chirurgov.

Ako to už býva zvykom, Kim pútala pozornosť aj výberom outfitu. Jemná látka dokonale kopírovala tmavovláskine oblé krivky, ktorými je povestná.   

Kim Kardashian a Cher boli na premiére stredobodom pozornosti a zatenili aj hlavné hviezdy filmu The Promise.
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian a Cher boli na premiére stredobodom pozornosti a zatenili aj hlavné hviezdy filmu The Promise.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim KardashianCher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu