Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šokujúce priznanie belgickej modelky: Fúha!

Hanne Gaby Odiele Zobraziť galériu (10)
Hanne Gaby Odiele (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - To chcelo odvahu! Belgická modelka Hanne Gaby Odiele (29) má na konte spoluprácu s prestížnymi módnym dizajnérmi. Médiá však upútala najmä v týchto dňoch, keď sa celému svetu priznala s poriadne pikantným tajomstvom. Blondínka sa totiž narodila ako intersexuál, čiže s muźsko-ženskými pohlavnými orgánmi. Čo na jej šokujúce odhalenie hovorí manžel?

Belgickú modelku Hanne Gaby Odiele medzi kráskami Victoria´s Secret, či plavkového magazínu Sports Illustrated nenájdeme. Jej špecifické črty tváre a štíhla postava však zaujali mnohé vychytené značky. Spomenúť možno Chanel, Givenchy, Praca, Marc Jacobs, či DKNY, pre ktoré pózovala a predvádzala.   

Blondínka sa rozhodla svoju popularitu využiť na to, aby zvýšila povedomie o záležitostiach, ktoré sú tabu. Pred pár dňami totiž priznala, že sa narodila ako intersexuál. Keď mala 10 rokov, podstúpila sériu bolestivých operácii, ktoré z nej spravili ženu. Ako prezradila v rozhovore pre USA Today, v 18 rokoch podstúpila rekonštrukciu vagíny, čo bolo tiež dosť traumatizujúce.    

„Prehovorila som, lebo prišiel ten čas, aby takéto zaobchádzanie s intersexuálmi skončilo. Som na seba hrdá a budem bojovať za to, aby ďalšie deti netrpeli tak veľmi, ako kedysi ja,” poznamenala na margo pikantného odhalenia modelka, ktorá sa minulý rok vydala za kolegu Johna Swiateka. 

„Som na ňu veľmi pyšný. Jej cieľom je pomôcť deťom - intersexuálom, aby mohli sami rozhodovať o svojom tele a aby mali dostatok informácií, ktoré žiaľ, jej rodina nedostala,” povedal na margo toho John. 

Hanne Gaby Odiele pózovala napríklad pre návrhara Marca Jacobsa.
Zobraziť galériu (10)
Hanne Gaby Odiele pózovala napríklad pre návrhara Marca Jacobsa.  (Zdroj: Instagram)

Hanne Gaby Odiele s manželom Johnom Swiatekom.
Zobraziť galériu (10)
Hanne Gaby Odiele s manželom Johnom Swiatekom.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Hanne Gaby Odiele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu