Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ženomuž prepísal históriu: Robí reklamu na podprsenku!

Andrej Pejic ako modelka Zobraziť galériu (8)
Andrej Pejic ako modelka

WASHINGTON - Podľa fotografií by sa mohlo zdať, že tvárou kampane na dámsku spodnú bielizeň holandskej značky sa podobne ako v nespočetných iných prípadov stala pekná modelka. Andrej Pejic (20) ale na Twitteri v utorok priznal, že blondínkou propagujúcou push-up podprsenky bol v skutočnosti on.

Podľa serveru mirror.co.uk, zženštený vzhľad urobil z mladého Austrálčana jedného z najžiadanejších modelov súčasnosti. Reklama na podprsenky, ktoré v súčasnosti mladík propaguje, však  šokovala aj inak veľmi liberálne Holandsko.

Pejic na fotkách pózuje v priliehavých čiernych a červených šatách tak, aby vynikli prednosti, ktoré propagovaná podprsenka ich nositeľkám prepožičia. Predvádzanie spodnej bielizne podľa agentúry AFP pre obojpohlavného manekýna nie je ničím novým, dosiaľ ale išlo o bielizeň pre mužov.

V závere tohtoročnej show francúzskeho návrhára Jeana-Paula Gaultiera sa dokonca objavil vo svadobných šatách. ,,Je to revolučné. Nikdy predtým som nevedel o mužovi, ktorý by robil reklamu na ženskú spodnú bielizeň," povedal podľa Mirroru Pejicov manažér Joseph Tenno.

Andrej Pejic v reklame na push-up podprsenku.
Zobraziť galériu (8)
Andrej Pejic v reklame na push-up podprsenku.  (Zdroj: HEMA/mirror.co.uk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu