Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantný trapas sexi Rusky: Ona sa usmievala, bradavka vykúkala!

Tanya Mityushina Zobraziť galériu (6)
Tanya Mityushina (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To sa dalo čakať! V pondelok večer sa konala slávnostná premiéra filmu John Wick: Chapter 2, ktorej sa zúčastnila aj Tanya Mityushina (23). Atraktívna ruská modelka predstúpila pred prítomných fotografov v odvážnej róbe s hlbokým výstrihom. Ten vyžadoval, aby plavováska nechala podprsenku doma, čo sa jej nepekne vypomstilo. Vo chvíľke nepozornosti totiž (ne)chtiac ukázala bradavku.

Nevedno prečo, ale o Ruske menom Tanya Mityushina sme na topkách ešte nepísali. Atraktívna modelka, ktorá bola minulý rok tvárou plavkového magazínu Sports Illustrated, si ale rozhodne zaslúži našu i vašu pozornosť. 

Ako to už v prípade krások pózujucích v bikinách býva zvykom, disponuje peknou tváričkou a jej telo je hodné obdivu. Plavovláska nepatrí medzi hanblivky. Zrejme aj preto má v šatníku viacero outfitov, ktorých nosenie si vyžadujú odvahu. 

Provokatívnu róbu vyvetrala Tanya napríklad na pondelkovej premiére filmu John Wick: Chapter 2. Hlboký výstrih odhaľoval obliny jej pŕs a kým spokojne pózovala prítomným fotografom, svojich pár sekúnd slávy si užila tiež jej bradavka.    

Tanya Mityushina doplatila na odvážny outfit a chýbajúcu podprsenku. Bulvárnym fotografom (ne)chtiac ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (6)
Tanya Mityushina doplatila na odvážny outfit a chýbajúcu podprsenku. Bulvárnym fotografom (ne)chtiac ukázala bradavku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tanya Mityushina skrýva pod šatami takéto hriešne telo.
Zobraziť galériu (6)
Tanya Mityushina skrýva pod šatami takéto hriešne telo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tanya Mityushina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu