Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Promi mamina žúrovala so zajačikom Bieberom: Bradavky ukázala všetkým!

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nezaostáva! Hoci je Kourtney Kardashian (37) najstaršou zo sestier Kardashianových, provokuje rovnako rada, ako jej mladšie sestričky. Potvrdila to napríklad pred pár dňami, keď sa na žúr s o 15 rokov mladším Justinom Bieberom vybrala (ne)oblečená v čipkovanom negližé, ktoré jej prsia príliš nezakrylo. Na trojnásobnú maminu dosť odvážne, čo poviete?!

Neskrýva ich! Koncom roka 2015 sa v médiách objavili špekulácie o milostnom romániku Justina Biebera a Kourtney Kardashian.  Trojnásobná mamička bola v tom čase opäť raz rozídená s otcom svojich detí Scottom Disickom. Tomu pravidelne odpúšťa jeho prešľapy a vždy mu dáva "poslednú" šancu. 

Aj v týchto dňoch sa v mediách rieši ich vzťah. Kourtney popri tom zaujala aj nočným výjazdom do baru, kde sa zabávala s Justinom Bieberom. Oblečená v širokých nohaviciach sice skryla svoje krivky, no čipkovaná spodná bielizeň, spod ktorej jej trčali bradavky, bola odvážna až-až. 

„Zabávali sa spolu, ale len ako kamaráti. Noc strávili každý na inom mieste. Navyše, Kourtney by bola rada, keby to medzi ňou a Scottom konečne normálne fungovalo. Berie aj ohľad na deti,” vyjadril sa pre médiá zdroj z okolia dvojice. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy sa Kourtney pochváli na instagrame fotkou rodinnej idylky. 

Kourtney Kardashian sa vybrala do nočného klubu v sexi kúsku, spod ktorého jej presvitali bradavky.
Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kardashian sa vybrala do nočného klubu v sexi kúsku, spod ktorého jej presvitali bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Prekvapilo by vás, keby toto telo zviedlo Justina Biebera?
Zobraziť galériu (7)
Prekvapilo by vás, keby toto telo zviedlo Justina Biebera?  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Justin BieberKourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu