Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kyprá modelka kašle na komplexy: Ehm, v uliciach takmer nahá!

Ashley Graham Zobraziť galériu (9)
Ashley Graham (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Iné by takto na ulicu určite nevyšli! Ashley Graham (28) netreba zvlášť predstavovať. Kyprá kráska žne jeden úspech za druhým. A to aj napriek tomu, že jej krivky nie sú vôbec ideálne. Sympatická brunetka sa však za ne nehanbí. Dokonca ich hrdo vystavuje na obdiv v úsporných outfitoch. Pozrite, nedávno sa premávala medzi naobliekanými newyorčanmi v outfite pozostávajúceho zo spodnej bielizne a priesvitnej látky.

Kde má sukňu?! Takú otázku si pri pohľade na fotky Ashley Graham kladú zrejme mnohí. Plus size modelku počas uplynulého týždňa nafotili paparazzi v šatách, ktoré boli z priesvitnej látky. Pod ňou mala brunetka čierne body a veľa toho zo svojho tela nezakryla. 

Fotkou nezvyčajného outfitu sa modelka pochválila aj na instagrame. „Ďakujem ti za to, že pomáhaš ženám k tomu, aby sa za svoje krivky nehanbili. Aj mne dodávaš sebavedomie,” znie jeden z pochvalných komentárov na sociálnej sieti. Nechýbala však ani kritika. „Na môj vkus je toto už príliš. Veď takto by nevyšli na ulicu ani mnohé štíhle ženy, nieto ešte tie tučnejšie,” nekládol si servítku pred ústa iný z fanúšikov.

Ashley si však z neprajníkov ťažkú hlavu nerobí. „Desať rokov som počúvala, že som dobrá len do katalógov a že nikdy nebudem na titulkách,” poznamenala nedávno pre magazín Vogue brunetka, ktorá v poslednom čase ozdobila nejednu titulnú stránku prestížnych časopisov.

Ashley Graham nemá zo svojho tela žiadne komplexy. Nedávno sa premávala ulicami v takomto odvážnom outfite.
Zobraziť galériu (9)
Ashley Graham nemá zo svojho tela žiadne komplexy. Nedávno sa premávala ulicami v takomto odvážnom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ashley Graham sa fotkou odvážneho outfitu pochválila na sociálnych sieťach. Reakcie boli rôzne.
Zobraziť galériu (9)
Ashley Graham sa fotkou odvážneho outfitu pochválila na sociálnych sieťach. Reakcie boli rôzne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu