Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa modelka nahá v kuchyni: Kto si dá prsíčka?!

Ashley Graham Zobraziť galériu (7)
Ashley Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi aj v kuchyni! Plus size modelka Ashley Graham (29) si je vedomá svojho sexepílu. Ochotne sa oň delí s celým svetom a v posledných rokoch absolvovala viacero fotení v Evinom rúchu. Bez šiat očividne celkom rada pobehuje aj doma. Na instagrame totiž zverejnila momentku, na ktorej pózuje nahá v kuchyni a prsia si kryje len pečivom.

Kochať sa môže ktokoľvek, pochutnať si smie len on! Ashley Graham je od roku 2010 vydatá za príležitostného herca Justina Ervina. Ten môže byť právom na svoju polovičku pyšný. Podarilo sa jej totiž viacero úspechov, aj napriek tomu, že jej postava nie je celkom ideálna. 

Tmavovláska urobila zo svojho nedostatku prednosť. Zrejme aj vďaka tomu, že sa za svoje krivky nehanbí a sebavedomo ich ukazuje, je podľa mnohých mužov veľmi sexi. Svoj podiel na tom majú i provokatívne fotky, ktoré podobne ako jej štíhlejšie kolegyne, zverejňuje na sociánych sieťach.

Nedávno zavesila na web video, kde si nahé prsia kryje pečivom. „Milujem ho!” vyjadrila sa kráska, ktorá si očividne výrobky z múky nezakazuje. Poniektorí muži však tvrdia, že oveľa viac ako pečivo zbožňujú Ashley a jej bujné vnady. 

Ashley Graham pri tejto fotke tvrdila, že miluje pečivo. Niet pochýb, že mnohí chlapi viac milujú ju.
Zobraziť galériu (7)
Ashley Graham pri tejto fotke tvrdila, že miluje pečivo. Niet pochýb, že mnohí chlapi viac milujú ju.  (Zdroj: Instagram)

Ashley Graham nemá problém s nahotou.
Zobraziť galériu (7)
Ashley Graham nemá problém s nahotou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu