Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka po škandále s PORNOvideom: V spoločnosti ukazovala bradavky!

Rose McGowan nepotrebuje dlhú hrivu ani podprsenku. Zobraziť galériu (7)
Rose McGowan nepotrebuje dlhú hrivu ani podprsenku. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

NEW YORK - Prežíva náročné chvíle! Herečka Rose McGowan (43), známa najmä zo seriálu Čarodejnice, sa zaradila k hviezdam, ktoré doplatili na to, že sa nechali nakrúcať pri intímnostiach. Na internet totiž uniklo jej domáce sexvideo. Umelkyňa sa netají tým, že je zo vzniknutej situácie nešťastná. Včera sa aj napriek tomu ukázala v spoločnosti... A narobila slušný rozruch.

Rose McGowan už viackrát potvrdila, že nemá problém s nahotou. V Evinom rúchu pózovala napríklad pre magazín Flaunt. Internetom však najnovšie kolujú oveľa pikantnejšie zábery. Seriálovej čarodejnici totiž uniklo súkromné video, na ktorom masturbuje a orálne uspokojuje muža.  

„Verejný život je niekedy pekne na ho*no,” vyjadrila sa na margo škandálu prostredníctvom instagramu herečka. Tá ma vo fanúšikoch veľkú oporu. Zrejme aj preto nemala problém ísť medzi ľudí, na spoločenskú akciu, kde dokonca ochotne pózovala fotografom. Rosie mala na sebe čierne tielko, ktorým provokovala, aj keď to asi nemala v pláne. Podprsenku totiž nechala doma a blesky odhalili jej bradavky.   

Rose McGowan presvitali spod trička bradavky.
Zobraziť galériu (7)
Rose McGowan presvitali spod trička bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rose McGowanČarodejnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu