Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Fešná herečka nikdy nevyzerala horšie: Úplne sa zbláznila?!

Rose McGowan v poslednej dobe radikálne zmenila účes. Zobraziť galériu (7)
Rose McGowan v poslednej dobe radikálne zmenila účes.

LOS ANGELES - Fanúšikovia neveriaco krútia hlavou! Rose McGowan (42) sa najviac preslávila účinkovaním v obľúbenom seriáli Čarodejnice, kde stvárnila šarmantnú Page. Tento prívlastok, by však dnes v súvislosti s herečkou viacerí nepoužili. Pred pár dňami si totiž celkom vyholila hlavu a pochovala tak všetok svoj sexepíl. Mnohým dokonca pripomenula časy, keď sa speváčka Britney Spears (33) uchýlila k rovnakému bláznovstvu a potom... Skončila na psychiatrii.

Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že herečka Rose McGowan sa zbavila svojej hrivy. Krátkym účesom však fanúšikov veľmi nenadchla. Viacerí sa dokonca zhodli, že seriálová čarodejnica stratila všetok sexepíl a radili jej, aby sa na experimenty radšej vykašľala. 


Pozrite si tieež: Prečo má ten chlap prsia?! Počkať, veď to je seriálová Čarodejnica!


Umelkyňa však na odporúčania svojich priaznivcov nedala. Pred pár dňami im dokonca vyrazila dych úplne vyholenou hlavou. „Žiadne vlasy, žiadne starosti. Je to veľmi oslobodzujúce,” okomentovala svoj nový imidž Rose, ktorá sa len tak rozhodla, že vlasy už jednoducho nepotrebuje. 

„To snáď nie! Dúfam, že si v poriadku, Rose,” reagovala šokovaná fanúšička. „Bože môj, vyzeráš ako z iného sveta. Podľa mňa je to dosť desivé,” napísal pod herečkinu fotku ďalší z jej priaznivcov. Čo na jej nový imidž hovoríte vy?!   

Takto v súčasnosti vyzerá Rose McGowan.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Rose McGowan.

Viac o téme: Rose McGowanČarodejnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu