Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prečo má ten chlap prsia?! Počkať, veď to je seriálová Čarodejnica!

Rose McGowan vyzerala na červenom koberci dosť asexuálne. Nepomohlo ani to, že ukázala prsia. Zobraziť galériu (14)
Rose McGowan vyzerala na červenom koberci dosť asexuálne. Nepomohlo ani to, že ukázala prsia.

NEW YORK - Ukázala vnady, a predsa bola asexuálna! Stredajší večer patril podujatiu The New York City Ballet 2015 Fall Gala, ktorého sa zúčastnilo viacero známych hviezd. Na červenom koberci sa objavila aj herečka Rose McGowan (41), známa najmä zo seriálu Čarodejnice. O tmavovláske sa však nedá povedať, že zažiarila. Práve naopak, umelkyňa to s vizážou dosť pokašľala. Krátke vlasy a pánsky ladený outfit je ubrali na ženskosti a nezachránili to ani odhalené prsia.

Ani muž, ani žena! Pánsky look v dámskom svete nie je už žiadnou raritou a obľubujú ho aj mnohé celebrity. V stredu večer na neho vsadila napríklad herečka Rose McGowan, ktorú sí väčšina divákov spája so seriálom Čarodejnice. Kým väčšina prítomných krások si na prestížnu akciu obliekla spoločenské šaty a nádherné róby, krátkovlasá umelkyňa prišla nahodená v dámskom smokingu. 

Keďže má Rose už dlhšiu dobu krátky účes a pomerne výrazné črty tváre, túto módnu kombináciu nemožno považovať za veľmi vydarenú. Vkusne nepôsobili ani odhalené vnady, ktoré navodzovali vulgárny dojem. 

Seriálová Čarodejnica je síce z krátkeho účesu nadšená, no mnohí fanúšikovia neskrývajú sklamanie a dávajú ho herečke najavo prostredníctvom sociálnych sietí. „Rose, dlhé vlasy ti určite svedčali oveľa viac. Teraz na mňa pôsobíš až príliš drsne. A mám pocit, že si stratila všetok sexepíl,” znie jedna z negatívnych reakcií. A nie je jediná. Čo na nový imidž kedysi maximálne ženskej krásky hovoríte vy?!

Rose McGowan vyzerala v seriáli Čarodejnice oveľa ženskejšie.
Zobraziť galériu (14)
Rose McGowan vyzerala v seriáli Čarodejnice oveľa ženskejšie.

Viac o téme: Rose McGowan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu