Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najsexi Zúfalka žúrovala naostro: Jáááj, Eva, nabudúce radšej s podprdou!

Eva Longoria Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vie to aj lepšie! Eva Longoria (41) je krásna žena, ktorá ma cit pre módu. Keď sa objaví na červenom koberci, je takmer vždy neprehliadnuteľná. Aj hviezda seriálu Zúfalé manželky je však len človek a občas šliapne vedľa. Napríklad počas uplynulého týždňa, keď na párty svojej nadácie prišla v čiernych šatách s dĺžkou po kolená. Tie herečke dokonale zvýraznili krivky, no v oblasti hrudníka jej príliš nesadli.

Eva Longoria má nielen krásnu tváričku, ale aj dobré srdce. Dôkazom je nadácia nesúca jej meno, prostredníctvom ktorej herečka pomáha Latinoameričanom, aby mali ich rodiny lepšie vzdelanie a možnosti podnikať.  

Počas uplynulého týždňa usporiadala spomínaná organizácia párty, kde známa herečka nemohla chýbať. Hostí vítala nahodená v čiernych šatách, ktoré po bokoch tvorili pásy priesvitnej látky. Eva preto nechala podprsenku doma. A hoci herečka vyzerala fantasticky, jej hrudník vyzeral akosi zdeformovane. 

Eva Longoria si obliekla sexi šaty, ktoré zvýraznili jej krivky a zároveň mierne zdeformovali hrudník.
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria si obliekla sexi šaty, ktoré zvýraznili jej krivky a zároveň mierne zdeformovali hrudník.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva LongoriaZúfalé manželky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu