Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z malej tučnej herečky rastie krásna žena: Pozrite sa na tú úžasnú premenu!

Madison De La Garza Zobraziť galériu (10)
Madison De La Garza

LOS ANGELES - Spoznali by ste ju? Seriál Zúfalé manželky sa svojho času tešil veľkej popularite. Účinkovaním v ňom sa zviditeľnila aj sestra známej speváčky Demi Lovato (25) - Madison De La Garza. Tá v týchto dňoch oslávila 16. narodeniny a s fanúšikmi sa podelila aj o zábery z párty. Pri pohľade na fešnú tínedžerku určite každému padne sánka z toho, ako sa v priebehu rokov zmenila.

Madison De La Garza musela už v útlom veku čeliť nenávistným komentárom. Ľudia na internete malú herečku vôbec nešetrili - bežne ju napríklad označovali za tučibombu. A tak radosť z účinkovania v seriáli Zúfalé manželky jej znepríjemňovala táto stránka popularity.

Madison sa nikdy netajila tým, že slávna sestra Demi je bola veľkou oporou a dokonca mnohým neprajníkom odpisovala. Nečudo, že práve spomínaná speváčka nechýbala po tmavovláskinom boku, keď v týchto dňoch oslavovala svoje 16. narodeniny.    

Lovato je považovaná za jednu z najkrajších mladých speváčok súčasnosti. Niet pochýb, že šarm dostala do vienka i jej mladšia sestrička. Madison v priebehu rokov vyrástla, schudla tak akurát a je dosť pravdepodobné, že toho o nej ešte budeme veľa počuť. 

Aktuálnu FOTO oslávenkyne Madison De La Garza nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Zúfalé manželkyMadison De La Garza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu