Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa herečka v bikinách: Preboha, Eva, si to ty?!

Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria (Zdroj: profimedia.sk)

GRÉCKO - Manželstvo jej "chutí"! Eva Longoria (42) sa v máji minulého roka vydala za podnikateľa Jose Bastona. Práve s ním si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu v Grécku, kde na ňu natrafili paparazzi. Tých známa herečka prekvapila značne pribratými krivkami, ktoré vystavila na obdiv v miniatúrnych bikinách.

Eva Longoria sa najviac zviditeľnila účinkovaním v obľúbenom seriáli Zúfalé manželky. Tam sa neraz predviedla v rajcovnej spodnej bielizni či pri vášnivých scénach. Dokonale tvarovanou figúrou pravidelne ohurovala aj každé leto, keď sa na instagrame chválila fotkami v plavkách. 

Zúfalka nezabudla na svojich fanúšikov ani tento rok. Podelila sa s nimi o zábery, na ktorých udrelo do očí najmä jej zaguľatené bruško. Rovnako tak, aj na záberoch od paparazzov pôsobí Eva dojmom, akoby bola tehotná. 

Nechajme sa prekvapiť, či sa tieto dohady potvrdia. Isté je, že Longoria je spokojná a veľmi zamilovaná. Nedávno dostala od novinárov otázku, čo ju robí najviac šťastnou. „Môj manžel. To, keď ho počujem dýchať. Nie je to o tom, že zbožňujem manželstvo, ja zbožňujem byť jeho ženou. Nemôžem uveriť, že sme sa našli. Vzájomne sa dopĺňame a podporujeme,” vyznala sa zo svojich pocitov Eva. 

Eva Longoria sa za posledné obdobie dosť zaoblila.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria sa za posledné obdobie dosť zaoblila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva LongoriaZúfalé manžely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu