Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdna dcéra zvádza telom sexbomby: Odpadnete, keď zistíte, koľko má rokov!

Lucciana Benyon Zobraziť galériu (13)
Lucciana Benyon (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Extrémne vyvinutá! Taká je dcéra Miss World z roku 1991 Ninibeth Leal a bývalého modela, dnes kontroverzného podnikateľa, Traversa Beynona - Lucciana. Ambiciózna kráska sa pýši telom, ktoré v bikinách vyzerá fantasticky a netají sa tým, že chce dobyť svet modelingu. Skúste si tipnúť, koľko má táto slečinka rokov...

Pokojne by medzi ne zapadla! Hugha Hefnera, zakladateľa magazínu Playboy, netreba svetu zvlášť predstavovať. Bizarným životným štýlom žije aj Dan Blizerian - kráľ pokru a instagramu. Poriadnou konkurenciou je pre týchto pánov austrálsky tabakový magnát Travers Beynon, ktorý sám sebe dal prezývku The Candyman. Bývalý model je stále obklopený skupinkou polonahých dievčat a človek pri prezeraní jeho profilu na instagrame má neraz pocit, že zablúdil na pornostránku. 

Okrem toho, že je Travers milovníkom prachov, luxusu, žúrov a poddajných žien, je aj štvornásobným otcom. Dve dcérky ma so súčasnou manželkou, dve staršie ratolesti - syna Valentina a dcéru Luccianu mu porodila Miss World z roku 1991 Ninibeth Leal.

Všetko nasvedčuje tomu, že Luccianna by sa rada živila svojím zovňajškom. Nečudo, po mame zdedila krásu a zazobaný otec jej je veľkou oporou. Travers vzal v týchto dňoch svoju dcérku do Los Angeles, kde s ňou navštívil viacero agentúr. „Chcela by som v modelingu dosiahnúť to, čo sa podarilo tatkovi. A chcem, aby bol na mňa hrdý. Budem na sebe pracovať akokoľvek tvrdo, len aby som sa stala top modelkou, ” uviedla pre Daily Mail Australia mladá slečna. 

„On nie je ako normálni otcovia. Je skvelý, cool, odlišný a preto je pre mňa tým najlepším otcom na svete a veľmi ho milujem,” dodala tmavovláska, ktorá má za sebou už aj fotenie s profesionálnym fotografom. Na všetko samozrejme dohliadal tatinko a Lucciana sa pred objektívom predviedla aj v úsporných bikinách. A aby sa nezabudlo... Tento rok oslávila 15. narodeniny. 

Lucciana Beynon absolvovala fotenie v bikinách. Pri pohľade na ňu znie neuveriteľne, že má len 15 rokov.
Zobraziť galériu (13)
Lucciana Beynon absolvovala fotenie v bikinách. Pri pohľade na ňu znie neuveriteľne, že má len 15 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Travers BeynonLucciana BeynonNinibeth Leal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu