Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi dcéru (44) načapali paparazzi: Svoje prirodzené prsia opekala holé!

Jade Jagger nepatrí medzi hanblivky. Zobraziť galériu (9)
Jade Jagger nepatrí medzi hanblivky. (Zdroj: instagram a profimedia.sk)

FORMENTERA - Divoška po otcovi! Búrlivák Mick Jagger (73) je sedemnásobným otcom a už čoskoro by mal prísť na svet jeho ôsmy potomok. Slávne priezvisko nosí aj jeho 44-ročná dcéra Jade, ktorá je už dokonca babičkou. To ju však neodrádza od toho, aby si život užívala plnými dúškami. Počas dovolenky dokonca bez ostychu opekala svoje holé vnady.

Vytasila svoje poklady! Jade Jagger je dcérou lídra kapely The Rolling Stones - Micka Jaggera a herečky Biancy Jagger. Hoci má na konte aj modelingové skúsenosti, je známa najmä ako dizajnérka šperkov. Popri kariére stihla porodiť dve dcéry a v roku 2014 k nim pribudol synček. Mimochodom, ten je len o mesiac starší, než jej vnučka.

Mladá babička má 44 rokov a udržiava sa v dobrej kondícii. V šoubiznise obľúbeným plastickým operáciám nepodľahla a preferuje skôr prirodzenosť. 

Šperkárka si aktuálne užíva chvíle oddychu v Stredozemnom mori. V spoločnosti manžela a priateľov sa cítila maximálne pohodlne a nemala problém slniť sa aj hore bez. Paparazzi ju nafotili tiež počas toho, ako si s partnerom vymieňa nežnosti. Nuž, pobyt na slniečku zvykne mnohých rozpáliť.   

Jade Jagger vystavila svoje holé vnady slniečku.
Zobraziť galériu (9)
Jade Jagger vystavila svoje holé vnady slniečku.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

 

Viac o téme: Mick JaggerJade Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu