Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdne modelky po rokoch opäť spolu: Ehm, čosi tu nesedí!

Christy Turlington, Linda Evangelista, Naomi Campbell sa po rokoch zišli pred objektívom. Zobraziť galériu (8)
Christy Turlington, Linda Evangelista, Naomi Campbell sa po rokoch zišli pred objektívom. (Zdroj: instagram/ Patrick Demarchelier)

LOS ANGELES - Akoby vôbec nestarli! Christy Turlington (47), Linda Evangelista (51) a Naomi Campbell (46) zažili vrchol svojej kariéry v 90. rokoch. V týchto dňoch sa ale zišli pred objektívom opäť. Urobili tak, aby podporili kampaň Knot On My Planet. Reakcie verejnosti sú však rozpačité. Jedna z modelingových hviezd totiž vyzerá o dosť inak, než v skutočnosti.

Spolu pre dobrú vec! Bývalé modelky aj modelingová špička sa intenzívne zapájajú do kampane Knot On My Planet. Tá je zameraná na zvýšenie povedomia o pytliactve páchanom na slonoch. Aktivitu rozbehla Doutzen Kroes, ktorá podporuje verejnosť k tomu, aby na sociálnych sieťach zverejňovala fotky s uviazaným uzlom.

„Ide o kampaň, ktorá má vášeň a účel. Ako matka, nechcem aby moje deti žili vo svete bez slonov a ako modelka viem, že módna komunita dokáže pomôcť,” uviedla v oficiálnom stanovisku kráska. 

Kvôli záchrane slonov sa zišli aj modelky Christy Turlington, Linda Evangelista a Naomi Campbell. Tie pózovali pred objektívom fotografa Patricka Demarcheliera vyzlečené a zviazané mašľou. Pomerne zarážajúce je to, ako vyzerá najstaršia zo spomínaných modeliek. Na zábere je totiž výraze chudšia, než v reálnom živote. 

Linda Evangelista vyzerá na profesionálnej fotke odlišne ako v skutočnosti.
Zobraziť galériu (8)
Linda Evangelista vyzerá na profesionálnej fotke odlišne ako v skutočnosti.  (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

 

Viac o téme: Naomi CampbellLinda EvangelistaChristy Turlington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu