Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Srandista z komédie Dospeláci sa rozviedol: Po 20 rokoch vzťahu!

Chris Rock s manželkou Malaak Compton-Rock Zobraziť galériu (5)
Chris Rock s manželkou Malaak Compton-Rock (Zdroj: SITA)

Americký komik, herec a režisér Chris Rock sa oficiálne rozviedol s Malaak Compton-Rock. Súd v štáte New Jersey ukončil ich takmer 20-ročné manželstvo v pondelok 22. augusta. Podmienky, na ktorých sa dvojica dohodla, nezverejnili.

Päťdesiatjedenročný zabávač a o štyri roky mladšia Compton-Rock však dlhodobo viedli konflikt, či má Rock platiť alimenty okrem ich dvoch dcér aj na tretie dieťa, ktoré spoločne vychovávali. Ako informoval portál TMZ, ide o juhoafrické dievčatko menom Ntombi, ktoré s párom žilo od svojich šiestich mesiacov. Dnes už osemročné dieťa si však dvojica neadoptovala, pričom Rock sa od odlúčenia s bývalou manželkou stretával iba s ich biologickými dcérami - 14-ročnou Lolou Simone a 12-ročnou Zahrou Savannah. 

Podľa dostupných informácií sa však Compton-Rock rozhodla začať s procesom adopcie Ntombi po tom, ako dvojica ohlásila rozvod. Rodák z mesta Andrews v Južnej Karolíne a Compton-Rock tak spravili v decembri 2014. "Po dlhom zvažovaní a 19 rokoch manželstva sme sa s Chrisom rozhodli ísť vlastnými cestami. Uvedomujem si, že ide o veľkú zmenu, no moje deti zostávajú stredobodom môjho života a ich blahobyt je pre mňa najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu žiadam, aby ste rešpektovali právo našej rodiny na súkromie," uviedla vtedy vo vyhlásení Compton-Rock, ktorá sa za komika vydala v novembri 1996.

Správy o rozchode následne potvrdil aj Rockov právnik Robert S. Cohen. "Chris Rock podal žiadosť o rozvod s manželkou Malaak. Je to osobná záležitosť a Chris žiada súkromie, aby mohli s Malaak prejsť týmto procesom a sústrediť sa na rodinu," vyhlásil v roku 2014 Cohen. 

Chris Rock odštartoval kariéru v roku 1984 ako stand-up komik a o šesť rokov neskôr začal účinkovať v televíznom programe Saturday Night Live, kde vydržal tri roky. Je známy napríklad z filmov Smrtonosná zbraň 4 (1998), Dogma (1999), Za mrežami (2005), Moja žena a iné katastrofy (2007), Dospeláci (2010), Bláznivý pohreb (2010), 2 dni v New Yorku (2012), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) či Dospeláci 2 (2013). Je spolutvorcom seriálu Chrisa nemá nikto rád (2005 - 2009), inšpirovaným jeho vlastným životom. Za komediálne vystúpenia mu udelili tri Primetime Emmy a prestížnu cenu Grammy za album Never Scared (2005). 

Viac o téme: Rozvod Chris Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu