Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britská fešanda v rajcovných plavkách: Ej, ale čo ten rozkrok?!

Kate Wright Zobraziť galériu (6)
Kate Wright (Zdroj: Instagram)

MALORKA - "Svietilo" jej to tam! The Only Way Is Essex je reality šou, ktorá je vo Veľkej Británii dosť obľúbená. S projektom je spätá i Kate Wright (24). Tá sa momentálne spoločne s ostatnými televíznymi hviezdičkami nachádza na známom španielskom ostrove. Krásky sa tam pretekajú v tom, ktorá bude najviac sexi. Spomínaná blondínka pri tej príležitosti prevetrala poriadne dráždivé bikiny, ktoré odhalili jej nedokonlé opalenie v oblasti rozkroku.

Nedomyslela to! Kate Wright si potrpi na svoj zovňajšok a rada sa prezentuje ako sexica. Kráska z Veľkej Británie je súčasťou 16 série obľúbenej televíznej šou TOWIE a momentálne s ostatnými "parťákmi" nakrúca špeciál na slnečnej Malorke. 

Pred kamerami sa sexi blondínka predviedla vo viacerých provokatívnych kúsoch. Azda najviac zaujala bikinami, tvorenými šnúrkami a trojuholníkmi, ktoré zakryli len to najnutnejšie. Hoci má Kate krásny úsmev a dobre tvarované krivky, aj tak nebola dokonalá. V intímnych partiách jej "svietili" biele miesta, ktoré vznikli, keď sa kráska slnila v iných plavkách.    

Kate Wright si obliekla rajcovné bikiny, ktoré odhalili biele miesta na jej tele.
Zobraziť galériu (6)
Kate Wright si obliekla rajcovné bikiny, ktoré odhalili biele miesta na jej tele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TOWIEThe Only Way Is EssexKate Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu