Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO televíznej hviezdičky vyvolalo šialenstvo: Je toto NAJSEXI babička sveta?!

Billie Faiers Zobraziť galériu (8)
Billie Faiers (Zdroj: Instagram)

MALEDIVY - Wau! Reality šou s názvom The Only Way Is Essex sa vo Veľkej Británii teší slušnej obľube. Vďaka tejto relácii sa zviditeľnila aj Billie Faiers (27), ktorá si získala viacero fanúšikov. Tých počas uplynulých dní zaskočila fotkou svojej 48-ročnej mamy v bikinách.

Reality šou vyprodukovali vo Veľkej Británii viacero hviezdičiek, ktoré aj po rokoch pútajú pozornosť bulváru. Bodaj by nie. Taká Gemma Collins šokuje verejnosť, keď oblečie svoje tučné telo do úsporných plaviek, fotky Lisy Appleton sú tiež dosť desivé a viaceré slečinky, známe z televíznych obrazoviek, sa snažia zaujať úspornými outfitmi.  

Do kategórie tých hviezdičiek z reality šou, na ktoré je príjemný pohľad, spadá aj Billie Faiers. Sympatická plavovláska je dvojnásobnou maminou. Okrem fotiek svojich rozkošných ratolestí sa na instagrame rada pochváli aj zábermi svojej dokonalej figúry. 

Mimochodom, vďačí za ňu najmä dobrým génom. Billie si aktuálne užíva luxusnú dovolenku, kde jej robí spoločnosť aj 48-ročná mamina Suzanne. Keď plavovláska zavesila na internet jej fotku v bikinách, vyvolala medzi fanúšikmi hotové šialenstvo. „Wau! Toto je najsexi babička na svete!” neskrýval svoje nadšenie jeden z nich. „Súhlasím. Dokonalé!” pridávali sa ďalší.    

FOTO sexi babičky Suzanne Wells nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: TOWIEThe Only Way Is EssexBillie FaiersSam Faiers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu