Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok z červeného koberca: Haló, slečna, veď ste sa zabudli obliecť!

Abigail Clarke vie urobiť rozruch. Zobraziť galériu (5)
Abigail Clarke vie urobiť rozruch. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Postarala sa o to, že si ju všimol každý! Abigail Clarke (24) je jednou z hviezdičiek, ktoré vyprodukovala britská reality šou TOWIE. Krásky z tohto televízneho projektu spája túžba po sláve a často sú ochotné spraviť čokoľvek, len aby sa o nich hovorilo. Fešná brunetka si vyšla pred pár dňami do spoločnosti tak, že pôsobila dojmom, akoby dvere svojho bytu zabuchla uprostred toho, ako sa obliekala.

Kontroverzný počin, šokujúci outfit! Počas uplynulých dní sa v Londýne konala premiéra filmu s názvom The Pass, ktorý zachytáva príbeh dvoch 19-ročných mladíkov. Obaja už od detstva hrávajú futbal v rovnakom klube a teraz ich čaká veľmi dôležitý zápas. Sú v hotelovej izbe v Rumunsku a mali by spať, aby boli plní síl. Oni sa však z ničoho nič začnú bozkávať... A táto noc má veľký dopad na ich ďalšie životy. Nasledujú roky plné vzostupov a pádov, klamstiev a tajomstiev vo svete športu, kde je imidž mimoriadne dôležitý.  

Slávnostného premietania sa zúčastnilo zopár hviezdičiek britského šoubizisu. Na červenom koberci najviac zaujala Abigail Clarke. Fešná brunetka si totiž vyšla do spoločnosti v bielej sukni, ktorú doplnila iba rajcovnou podprsenkou. Na viacerých tak pôsobila dojmom, akoby sa doma zabudla obliecť. 

Hviezdička obľúbenej šou TOWIE nebola jedinou, čo prekvapila outfitom. Poriadne provokatívny model predviedla aj hudobníčka Hatty Keane.   

Abigail Clarke sa pred fotografmi vykrúcala len v sukni a sexi podprsenke.
Zobraziť galériu (5)
Abigail Clarke sa pred fotografmi vykrúcala len v sukni a sexi podprsenke.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj hudobníčka Hatty Keane sa na premiére postarala o poriadny rozruch.
Zobraziť galériu (5)
Aj hudobníčka Hatty Keane sa na premiére postarala o poriadny rozruch.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: TOWIEAbigail Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu