Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce odhalenie 7 rokov po smrti Patricka Swayzeho (†57): Sex s rovnakým pohlavím, totálna špina!

34-ročné manželstvo Patricka Swayzeho a Lisy Niemi zrejme nebolo také idylické, ako to navonok vyzeralo. Zobraziť galériu (7)
34-ročné manželstvo Patricka Swayzeho a Lisy Niemi zrejme nebolo také idylické, ako to navonok vyzeralo. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rakovina nebola to jediné, čo ho zožieralo! V septembri to bude už sedem rokov, čo nás navždy opustil talentovaný a zbožňovaný herec Patrick Swayze (†57). O ňom je dobre známe, že svoju ženu Lisu Niemi (60) neskutočne miloval. Veď jej dokonca zložil skladbu She´s Like The Wind, ktorá je súčasťou kultového Hriešneho tanca. V týchto dňoch však vyplávali na povrch šokujúce informácie, ktoré umelcovu manželku ukazujú v nie príliš lichotivom svetle. Naozaj bola niečoho takého schopná?!

Informácie, s ktorými prišiel portál radaronline.com, trhajú srdce. Týkajú sa hviezdneho Patricka Swayzeho. Ten mal podľa tvrdení blízkych priateľov prežívať peklo na zemi. A "Luciferom" bola jeho manželka Lisa, ktorá už začiatkom roka 2013 nahnevala mnohých hercových fanúšikov, keď zverejnila škandalóznu fotku zo smrteľnej postele. 


Škandalózne FOTO: Zbedačený Patrick Swayze na smrteľnej posteli!


V týchto dňoch sa ale na vdovu, ktorá sa mimochodom v roku 2014 opäť vydala, valí ešte oveľa väčšia špina. Patrickovi blízki priatelia poskytli médiám informácie, ktoré šokujú hádam každého. Hoci Lisa pôsobila dojmom, že sa o svojho ťažko chorého manžela vzorne stará, pravda vraj bola poriadne krutá. 

Umelcova manželka ho mala podvádzať nielen s mužmi, ale dokonca aj so ženami. O jej milostných aférach vedela rodina i blízki priatelia. A hoci Patrickovi viacerí radili, aby sa rozviedol, on toto riešenie odmietal. Dôvodom boli obavy jeho mamy Patsy, ktorá mala strach, že Lisa by odhalila rodinné tajomstvá a zničila jeho kariéru. 

„On ju miloval celým svojím srdcom. Bol to však vzťah plný lásky, ale aj nenávisti,” povedal pre radaronline.com Swayzeho dlhoročný priateľ. A oveľa viac šokoval tvrdením, že Lisa svojho muža bila. „Po ich hádkach často ostali zničené hotelové izby, autá aj ich dom. Dokonca ho mlátila tiež v čase, keď bol chorý. On by však na ňu nikdy nepoložil ruku. Ani keby bol zdravý,” dodal. 

Nemenej šokujúce sú aj informácie, že blondínka svojho ťažko chorého manžela nechávala samého a bezvládneho aj niekoľko hodín. „Keby ho v tej chvíli prišiel pozrieť jeho brat Don, ktorý k nemu smel ako jeden z mála prísť, našiel by ho ležať vo vlastných výkaloch a moči,” uviedol Patrickov dlhoročný priateľ. 

Idol mnohých žien bol na sklonku svojho života odkázaný len na svoju polovičku. Tá totiž zakazovala rodine a priateľom, aby ho navštevovali. „Bol väzňom vo vlastnom dome. Bolo to hrozné. Mne zavolal len vtedy, keď Lisa odišla z domu,” uviedla pre radaronline.com Joan Leighton, ktorá založila Patrickov fanklub. Podľa jej slov Lisa nepustila k Patrickovi ani mamu Patsy. Tú vdova krátko po Swazyeho smrti vyhnala z domu, ktorý jej milovaný syn kúpil. 

Pomerne zarážajúce je tiež zistenie, že Patrick Swayze na sklonku života zmenil svoju poslednú vôľu. Celý majetok prepísal na manželku Lisu. Rodine a priateľom nezanechal vôbec nič. 


Tajomstvá Hriešneho tanca: Sex z donútenia, nenávisť na pľaci a kruté osudy hercov!


Lisa Niemi zverejnila škandalóznu fotografiu Patricka Swayzeho, ktorá vznikla na sklonku jeho života. Vnímate to od nej ako prejav lásky a úcty?
Zobraziť galériu (7)
Lisa Niemi zverejnila škandalóznu fotografiu Patricka Swayzeho, ktorá vznikla na sklonku jeho života. Vnímate to od nej ako prejav lásky a úcty?  (Zdroj: Worth Fighting For/Lisa Niemi)
​ 

Viac o téme: Hriešny tanecPatrick Swazye
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu