Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odhalenie z Hriešneho tanca po rokoch: Baby takmer vybuchli bradavky!

Zábery z legendárneho filmu Hriešny tanec. Zobraziť galériu (7)
Zábery z legendárneho filmu Hriešny tanec. (Zdroj: Vestron Pictures)

LAKE LURE - Bŕŕŕ! Uplynulo už 30 rokov od chvíle, čo sa Hriešny tanec objavil na filmových plátnach. Pri tej príležitosti poskytla herečka Jennifer Grey (56) rozhovor pre britský nedeľník Sunday People. Okrem iného sa vyjadrila aj k legendárnej scéne, ktorá vznikla v studenom jazere. Ako si predstaviteľka sladkej Baby na jej nakrúcanie spomína?!

Mimoriadne obľúbený Hriešny tanec oslavuje 30. výročie. Každá romantická duša má príbeh sladkej študentky Baby a lektora tanca Johnnyho dokonale napozeraný. Na topkách sme vám v minulosti odhalili tajomstvá tohto počinu a nedávno sme vám ukázali ako sa zmenili herci, ktorí v ňom účinkovali. 

Jennifer Grey, predstaviteľka Frances "Baby" Houseman, prišla v týchto dňoch s vyjadrením, ktoré rozhodne stojí za zmienku. V rámci rozhovoru so Sunday People si zaspomínala na nakrúcanie scén v jazere, keď bol chladný október. „Voda bola veľmi, veľmi, veľmi studená. Bolo to hrozné. Celý čas som sa v duchu sama seba pýtala - Dá sa zomrieť na to, že mi od chladu explodujú bradavky?” prezradila herečka, ktorá si o filme myslela, že bude prepadák. 

Nečudo, že úspech počinu ju príjemne zaskočil. Slávu si však v tom čase veľmi neužívala. Mala totiž celkom iné starosti. S vtedajším priateľom, hercom Matthew Broderickom (súčasný manžel Sarah Jessicy Parker) bola na dovolenke v Írsku, kde Matthew spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej zahynula 28-ročná šoférka a jej 63-ročná matka.

„Konfrontácia hlbokého smútku, viny voči pozostalým a ospevovanie ma ako hviezdy boli veci, ktoré jednoducho nešli dokopy,” povedala na margo toho Jennifer, ktorá sa vtedy na istý čas stiahla do úzadia. 

Herečka Jennifer Gray si na nakrúcanie Hriešneho tanca zaspomínala aj na instagrame. Netajila sa tým, že je veľmi vďačná za to, že mohla byť súčasťou počinu, ktorý robi ľuďom radosť už toľké roky.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Jennifer Gray si na nakrúcanie Hriešneho tanca zaspomínala aj na instagrame. Netajila sa tým, že je veľmi vďačná za to, že mohla byť súčasťou počinu, ktorý robi ľuďom radosť už toľké roky.  (Zdroj: Instagram)

Takto v súčasnosti vyzerá Jennifer Gray - predstaviteľka sladkej Baby.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Jennifer Gray - predstaviteľka sladkej Baby.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer GreyHriešny tanecPatrick SwayzeDirty Dancing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu