Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sladký chlapec Bieber sa surovo pobil: Schytal niekoľko do hlavy a skončil na zemi!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

CLEVELAND - Kanadský spevák Justin Bieber sa pobil na ulici s neznámym mužom. K incidentu došlo v stredu pred jedným z hotelov v Clevelande. Portál TMZ zverejnil aj video zachytávajúce bitku. V krátkom príspevku je možné vidieť, ako fyzicky väčší muž udiera 22-ročného interpreta do hlavy. Ten napokon skončil na zemi.

Slávny rodák z Londonu v Ontariu sa začal brániť, no napokon skončil na zemi. Mužov sa snažili dostať od seba okolostojaci ľudia. Zatiaľ nie je známe, čo vyvolalo incident. Spevák predtým navštívil zápas NBA a mal na sebe tričko basketbalového tímu Cleveland Cavaliers. Interpret sa potom zabával v klube Barley House a neskôr prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografie, na ktorých odpočíva. 

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend, Where Are Ü Now (feat Jack Ü) alebo What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Grammy, dve BRIT Awards, 14 Billboard Music Awards, osem American Music Awards či 16 Teen Choice Awards. 

Viac o téme: BitkaJustin BieberCleveland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu