Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miláčik Bieber s nový imidžom: Justin, preboha, vyzeráš ako "pako"!

Nový imidž Justina Biebera je na zaplakanie. Zobraziť galériu (10)
Nový imidž Justina Biebera je na zaplakanie.

LONDÝN - Čo mu to napadlo?! Netreba zvlášť zdôrazňovať, že Justin Bieber () je idolom mnohých mladých dievčat. Veľkou mierou mu k tomu dopomohol výzor sladkého chlapca, ktorému je dlhodobo verný. V uplynuĺých dňoch sa spevák zdržiaval vo Veľkej Británii, kde predviedol nový imidž. No, ale na kráse mu to veľmi nepridalo. Uznajte!

Aj neprajníci Justina Biebera musia uznať, že spevák je celkom fešný muž. Pekné črty tváre a športom udržiavana figúra tvoria kombináciu, z ktorej priam šalejú dievčatá po celom svete. Justin si celkom dobre rozumel aj s módou. Avšak kreácia, ktorú predviedol počas návštevy Londýna toto tvrdenie dosť vyvracia. 

Bulvárni fotografi nafotili Justina počas toho, ako sa vybral za zábavou do klubu Tape night, kde Usain Bolt oslavoval premiéru filmu I Am Bolt. Spevák bol oblečený v obleku, pod ktorým mal bielu košeľu a pred chladným počasím ho chránila vetrovka vojenskej zelenej farby. Idol mnohých dievčat mal na hlave pásikovanú čapicu a na očiach staromódne pôsobiace okuliare. 

Aj napriek tomu, že Bieber vyzeral v tomto outfite hrozne, z klubu sám neodchádzal. Podľa medializovaných informácií si vzal na hotel tri dievčence, ktorým zrejme vôbec nevadilo, že Justinovi nový imidž príliš nesvedčí. 

Justin Bieber takto nahodený príliš neohúri.
Zobraziť galériu (10)
Justin Bieber takto nahodený príliš neohúri.  (Zdroj: profimedia.sk)

Divné okuliare, čudná čapica... A ten výraz tváre!
Zobraziť galériu (10)
Divné okuliare, čudná čapica... A ten výraz tváre!  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu