Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aj najstaršia Kardashianka chce byť za cicu: Tieto vnady odchovali tri deti!

Kourtney Kardashian si do spoločnosti vyšla v šatách s hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (8)
Kourtney Kardashian si do spoločnosti vyšla v šatách s hlbokým výstrihom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - A čo som ja iná?! Sestry Kardashianky sú známe tým, že na seba rady strhávajú pozornosť a priam zbožňujú provokatívne outfity. Opačné pohlavie rada dráždi aj najstaršia z nich - Kourtney Kardashian (37), ktorá je trojnásobnou mamičkou. Na utorkové odovzdávanie cien Glamour Woman of the Year prišla nahodená v sexi šatách s hlbokým výstrihom.

Kourtney Kardashian síce nemá taký výrazný vplyv ako jej sestry Kim a Kylie, no tiež veľmi dobre vie ako urobiť rozruch. Zviditeľnila sa napríklad tým, že rodila za asistencie televíznych kamier, či nahými fotkami, ktoré vznikli vo vysokom štadiu tehotenstva. Nedávno plnila stránky bulváru románikom s Justinom Bieberom. 

A hoci si mnohi kládli otázku, čo idol tínedžeriek na trojnásobnej matke vidí, viacerí sa zhodnú v tom, že tmavovláska má sexepílu na rozdávanie. Potvrdila to aj v utorok večer, keď nahodená v provokatívnych šatách prišla na odovzdávanie cien magazínu Glamour. Kourtney si oblieka model s hlbokým výstrihom, kvôli ktorému musela nechať podprsenku doma.  

Okrem nej zaujala aj 66-ročná herečka Sigourney Weaver, známa z filmu Votrelec. Tá na svoj vek vyzerá fantasticky a hravo strčí do vrecka aj mladšie dámy. Presvedčíte sa o tom v galérii.  

Kourtney Kardashian svoje vnady, ktoré oddojčili tri deti, vystavila na obdiv.
Zobraziť galériu (8)
Kourtney Kardashian svoje vnady, ktoré oddojčili tri deti, vystavila na obdiv.  (Zdroj: SITA)

 
Viac o téme: Kourtney KardashianKardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu