Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drzý Bieber rozhneval fanúšikov: Rovno im odkázal, nechajte si vaše sr*čky!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

ATLANTIC CITY - Kanadský spevák Justin Bieber vyzval fanúšikov, aby mu počas koncertov nehádzali darčeky na pódium. Dvadsaťdvaročný interpret tak urobil počas vystúpenia v Boardwalk Hall Aréne v Atlantic City v štáte New Jersey.

"Využite túto chvíľu na počúvanie a neskúšajte mi sem hádzať čiapku alebo čokoľvek iné, pretože tie sračky pravdepodobne ani nechcem," vyjadril sa spevák, ktorý sa neskôr ospravedlnil, ak niekoho svojou prosbou urazil.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú Baby (feat. Ludacris), Boyfriend, Where Are Ü Now (feat Jack Ü) či Sorry, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, 14 Billboard Music Awards, osem American Music Awards či 16 Teen Choice Awards. 

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu