Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bývalá modelka má telo hodné bikín aj po 50-tke: Tu je dôkaz!

Yolanda Hadid Zobraziť galériu (7)
Yolanda Hadid

TAHITI - Pózovanie v úsporných plavkách si stále môže dovoliť! Reč je o Yolande Hadid (52), známej z reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Mladšie ročníky vnímajú blondínku skôr ako mamu modeliek Gigi (21) a Belly (19). Tie zdedili dobré gény práve po svojej matke, ktorá sa tiež istý čas živila ako manekýnka. A že ešte nepatrí do starého železa, potvrdzujú fotky z dovolenky, ktorými sa panička pochválila na instagrame.

Nie je žiadnym tajomstvom, že dnešné päťdesiatničky sú v mnohých prípadoch udržiavané dámy, ktoré sa pýšia nielen pestovanou tvárou, ale pod šatami skrývajú priam výstavné krivky. Krások, ktorým by skutočný vek tipol málokto, je plný šoubiznis. Jednou z nich je napríklad hviezda z reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills - Yolanda Hadid. 

Sympatická blondínka priviedla na svet tri ratolesti, no ako bývalá modelka o svoju postavu vždy dbala. A teraz, v zrelom veku, si pokojne môže obliecť dvojdielne bikiny a fotku v nich bez rozpakov zverejniť na internete. 

Yolanda sa aktuálne nachádza na Tahiti, odkiaľ takmer denne posiela svojim priaznivcom pozdravy v podobe plavkových fotografií. „Wau, vyzeráš fantasticky. Môžeš byť inšpiráciou pre každú ženu,” nešetria pochvalami fanúšikovia. Stotožňujete sa s nimi?  

 

Yolanda Hadid vyzerá v bikinách fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Yolanda Hadid vyzerá v bikinách fantasticky.  (Zdroj: Instagram)


Yolanda Hadid sa za svoje 52-ročné telo vôbec nemusí hanbiť.
Zobraziť galériu (7)
Yolanda Hadid sa za svoje 52-ročné telo vôbec nemusí hanbiť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Yolanda HadidSkutočné paničky z Beverly Hills
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu