Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka - dôchodkyňa sa zbavila silikónov: V uliciach pretŕča ovisnuté prsia!

Yolanda Hadid Zobraziť galériu (10)
Yolanda Hadid (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Aj na staré kolená sa jej chce provokovať! Hoci sú modelky Gigi (21) a Bella (19) Hadid momentálne na vyslní, občas sa ešte musia deliť o pozornosť so svojou sympatickou maminou Yolandou (52). Tá sa v minulosti tiež živila modelingom a zdá sa, že ani v zrelom veku nemá problém ukázať prsia. Z nich si dala blondínka nedávno vybrať silikónové implantáty. Dohnali ju k tomu totiž vážne zdravotné problémy.

Bella Hadid bola pred pár dňami magazínom GQ zvolená za modelku roka. Jej staršia sestra Gigi patrí medzi najlepšie zarábajúce manekýnky súčasnosti a táto profesia je blízka aj ich bratovi Anwarovi. Všetci traja sa predviedli v rámci newyorského týždňa módy. Ich najväčšou fanynkou bola samozrejme mama Yolanda, ktorá ich podorovala v prvom rade. 

Šmrncovná päťdesiatníčka musí byť na svoje ratolesti veľmi hrdá. Zvlášť preto, že sama bola kedysi modelkou. Známa je tiež účinkovaním v šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Nečudo, že kdekoľvek sa objaví, má v pätách paparazzov. Tí ju včera nafotili oblečenú v obtiahnutých legínsach a čiernom tričku, pod ktorým nemala podprsenku. Spod tenkého materiálu sa jej zreteľne črtali prsia a bradavky. 

Yolanda mala ešte donedávna silikóny. Koncom minulého roka si ich však dala odstrániť. Dôvodom boli zdravotné komplikácie a lymská borelióza, ktorú jej lekári diagnostikovali v roku 2012. O ťažom životnom období píše modelka na dôchodku knihu, ktorá by mala vyjsť vo februári.  

Yolanda Hadid podprsenky veľmi neobľubuje.
Zobraziť galériu (10)
Yolanda Hadid podprsenky veľmi neobľubuje.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Yolanda Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu