Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kanec Willis očumoval TOTO božské telo: Bruce, utri slinku!

Bruce Willis Zobraziť galériu (8)
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

MIAMI - Takú prácu by bral každý chlap! Bruce Willis (61) už síce nepatrí medzi najmladších hercov, no stále sa okolo neho motajú krásne ženy. Na mysli máme nielen jeho šarmantnú manželku Emmu (37), ale i cudzie sexice. Napríklad brunetku, s ktorou hrdina akčných filmov v týchto dňoch nakrúcal reklamu. Pozrite, aká polonahá nádhera sa okolo neho motala!

Bruce Willis sa druhýkrát oženil v roku 2009, keď si vzal za ženu pôvabnú modelku Emmu Heming. Tá mu porodila dve rozkošné dcérky a spolu tvoria dokonalú a šťastnú rodinku. A hoci je herec do svojej o 24 rokov mladšej ženy stále blázon, krivkami iných žien sa vždy rád pokochá. 

Známy šesťdesiatnik v týchto dňoch nakrúca reklamu pre talianskeho mobilného operátora v slnečnom Miami. Pred kamerami robili hercovi spoločnosť polonahé sexice, ktoré v úsporných bikinách odhalili krivky.

Brucea zaujala zvlášť fešná brunetka vo veku jeho starších dcér. Pri pohľade na jej výstavnú postavičku sa žiadna žena nemôže čudovať, že hercova manželka Emma prišla svoju polovičku skontrolovať. Mimochodom, ona je tiež veľmi krásna...

Bruce Willis sa pri pohľade na sexi modelku zalizoval.
Zobraziť galériu (8)
Bruce Willis sa pri pohľade na sexi modelku zalizoval.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bruce Willis a jeho krásna manželka Emma.
Zobraziť galériu (8)
Bruce Willis a jeho krásna manželka Emma.  (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Bruce WillisEmma Heming
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu