Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nudná herečka zaskočila verejnosť: Zlatý vibrátor za 13 tisíc eur, lubrikant zo zemiakov!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (5)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nie je všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá! Herečka Gwyneth Paltrow (43) je v očiach verejnosti vnímaná najmä ako zdravo žijúca a pomerne konzervatívna dvojnásobná mamička. Za tváričkou blonďavého neviniatka sa však skrýva poriadna dračica. Umelkyňa totiž na svojom webe najnovšie propaguje sexuálne hračky a pomerne nezvyčajné vychytávky.

Gwyneth Paltrow má skôr imidž slakdej blondínky než brutálne zmyselnej sexice. Zrejme aj preto stvárňuje vo filmoch prevažne romantické úlohy. Za dverami spálne však s herečkou nemusí byť nuda. Dôkazom môžu byť príspevky z jej lifestylovej stránky, ktorými zaskočila nielen svojich fanúšikov.   

Blondínka sa totiž zamerala na propagáciu luxusných sexuálnych hračiek. Ženám odporúča napríklad vibrátor zo zlata, ktorého cena je viac ako 13 tisíc eur. „Na trhu je množstvo gumených pomôcok, ktoré často skrývame do nočného stolíka. Ale existujú aj tieto krásne kúsky, ktoré sú hotovým umením,” píše sa na herečkinom webe. 

Čitatelia sa môžu dozvedieť aj o výhodách domáceho lubrikačného gélu. „Bežné prípravky obsahujú veľa toxických látok. Ja dávam prednosť domácej výrobe zo sladkých zemiakov,” radí herečka. No, nechajme sa prekvapiť, s čím príde táto učiteľka sexu nabudúce...

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu