Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudia len čumeli! Blonďavá herečka nakupovala polonahá

Gwyneth Paltrow by ste takúto vyfintenú v obchode zrejme nestretli. Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow by ste takúto vyfintenú v obchode zrejme nestretli. (Zdroj: Alexi Lubomirski/ Harper´s Bazaar)

LOS ANGELES - Ale, ale, pozrime sa na ňu! Gwyneth Paltrow (44) nepatrí k hviezdam, ktoré by často dostávali prívlastok sexica. Napriek tomu už viackrát potvrdila, že pod krehkým zovňajškom skrýva dračicu. Svoj sexepíl predviedla známa herečka aj na stránkach novembrového vydania magazínu Harper´s Bazaar. Blondínka je na fotkách polonahá a svoje krivky pretŕča v priestoroch supermarketu.

V bežnom živote je Gwyneth Paltrow skôr šedou myškou. Vo filmoch, či pred objektívom profesionálnych fotografov sa však prejavuje aj iná jej podoba. Dôkazom sú napríklad fotky novembrového magazínu Harper´s Bazaar, na ktorého titulnej stránke sa herečka šibalsky usmieva.

O čosi zaujímavejšie sú zábery, ktoré môžu čitatelia vidieť vo vnútri časopisu. Na svedomí ich má fotograf Alexi Lubomirski. Ten zvečnil vyparádenú a dokonale nastajlovanú Gwyneth medzi regálmi v obchode a pri pokladni. Herečka pózovala v úspornom sexi outfite, a tak jej na jednej z fotiek robia spoločnosť šokovaní dôchodcovia. 

Okrem nezvyčajných fotiek poskytla dvojnásobná mamička magazínu tiež rozhovor. V ňom hovorila napríklad o svojich ratolestiach, ktoré má s lídrom kapely Coldplay - Chrisom Martinom. „Porodila som ich do čudnej doby. Navyše sa budú musieť popasovať s predsudkami, keďže pochádzajú z rodiny, z akej pochádzajú,” zamýšľa sa blondínka. „Dcéra Apple je ale dosť odvážna, rada riskuje a prekonáva sa. Je veľmi inšpirujúce vidieť niečo také v mladom človeku,” uzavrela herečka. 

Gwyneth Paltrow by sme takto v obchode zrejme nikdy nestretli.
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow by sme takto v obchode zrejme nikdy nestretli.  (Zdroj: Alexi Lubomirski/ Harper´s Bazaar)

Gwyneth Paltrow zdobí novembrové vydanie magazínu Harper´s Bazaar.
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow zdobí novembrové vydanie magazínu Harper´s Bazaar.  (Zdroj: Alexi Lubomirski/ Harper´s Bazaar)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu