Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci rozchod u kontroverzných Osbournovcov: Koniec po 34 rokoch manželstva!

Sharon a Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (6)
Sharon a Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anglický spevák Ozzy Osbourne sa rozišiel s manželkou Sharon Osbourne. Informáciu potvrdil nemenovaný zdroj pre E! News. Šesťdesiatsedemročný líder kapely Black Sabbath sa údajne odsťahoval zo spoločného domu v Beverly Hills, pričom podľa informácií portálu Gossip Cop sa ubytoval v blízkom hoteli.

Dôvod rozchodu dvojice zatiaľ nie je známy. Legendárny rocker a 63-ročná rodáčka z londýnskeho Brixtonu sa zosobášili 4. júla 1982. Z ich manželstva pochádzajú dcéry Aimee a Kelly a syn Jack.

John Michael "Ozzy" Osbourne sa preslávil ako spevák spomínanej heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13.

Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so spomínanou manželkou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

Viac o téme: Sharon OsbourneOzzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu