Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadobné FOTO kontroverzných Osbournovcov: Uff, Ozzy vyzeral ako Mojsej!

Ozzy Osbourne s manželkou Sharon sú spolu 35 rokov. Zobraziť galériu (8)
Ozzy Osbourne s manželkou Sharon sú spolu 35 rokov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ich?! Ešte pred pár mesiacmi sa v súvislosti so Sharon (64) a Ozzym (68) Osbournovcami skloňovali slová kríza, rozvod a nevera. Včera však kontroverzný párik oslávil 35. výročie sobáša a odkazy, ktoré si vzájomne venovali sú plné lásky. Spevák a jeho polovička pridali aj zopár foto z archívu a my si nemôžeme pomôcť, no Ozzy nám kohosi pripomína...

Hoci sa manželstvo Osbournovcov v minulosti už neraz otriasalo v základoch, zdá sa, že láska medzi lídrom kapely Black Sabbath a obľúbenou moderátorkou i porotkyňou televíznych šou je ozaj tá pravá. Dôkazom sú tri ratolesti a na šoubiznis nezvyčajných 35 rokov manželstva. 

Tie dvojica oslávila 4. júla a pri tej príležitosti si vymenila aj zaľúbené odkazy. „Ďakujem ti, Ozzy, za 35 šialených a nádherných rokov. Začína ďalšia kapitola našich životov. Dnes ťa milujem viac než včera. Maj na pamäti, vložila som svoje srdce do tvojho a čím je staršie, tým viac potrebuje chrániť. Krásne výročie,” vyznala sa zo svojich pocitov Sharon. „Si moje všetko,” reagoval stručne, ale výstižne Ozzy. 

Spevák mal byť nedávno svojej žene neverný. „Tieto sra*ky sa vlečú s mojim mužom už roky. Presnejšie povedané, posledných päť rokov, ale ľudia o tom hovoria až teraz,” povedala na margo toho červenovláska. „Prekonali sme spolu všetko. Drogy, chľast a teraz sú to ženy. Ďalšia vec možno bude, že bude chcieť zmeniť pohlavie. Kto vie?” dodala. 

Osbournovci sa na instagrame pochválili aj fotkami z mladosti. Nájdete ich v GALÉRII. Tiež vám Ozzy pripomína Braňa Mojseja? 

Viac o téme: Sharon OsbourneOzzy OsbourneOsbournovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu