Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa blondínka sa oblizovala s manželom: Nechutná FOTO pohoršila fanúšikov!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To si mohla odpustiť! Americká speváčka a herečka Jessica Simpson (35) je rada stredobodom pozornosti a priam miluje, keď sa o nej hovorí. Zbožňuje tiež svojho manžela Erica Johnsona (36), po boku ktorého sa občas správa horšie ako bláznivá tínedžerka. Pred pár dňami napríklad zverejnila fotku, kde sa spoločne so svojím mužom obllizujú. No a znechutení fanúšikovia hviezdnej blondíke pri tej príležitosti poriadne naložili.

Jessica Simpson veľmi rada špúli pery, afektovane rozpráva a svojím správaním často povtrdzuje, čo sa o blondínkach hovorí. Je tiež veľkou milovníčkou sociálnych sietí, prostredníctvom ktorých sa s fanúšikmi delí aj o momentky zo svojho súkromia. Občas dokonca na internete zverejní fotografiu, ktorú by bolo lepšie uchovať len v mobile a svetu ju radšej neukazovať.   

Do tejto kategórie patrí napríklad záber, ktorým sa blondínka postarala o rozruch pred pár dňami. Je na ňom zachytená spoločne s manželom, ústa majú otvorené dokorán a dotýkajú sa jazykami. To je nechutné. V 35 rokoch by už mohla mať trošku viac rozumu. Toto na verejnosť nepatrí,” neskrývali svoje znechutenie viacerí z radov fanúšikov. „Aj na mňa ja to už príliš,” znel ďalší z komentárov. 

Skupinka priaznivcov však Jessicu bráni a obhajuje. Ak je niečo odporé, tak sú to vaše závistlivé komentáre. Podľa mňa je skvelé, že sa spolu zabávajú a nenudia sa. Keby bolo viac takýchto párov, tak by bolo menej rozvodov,” vyjadril sa jeden z ochrancov známej herečky a speváčky. Aký je váš názor?  

Jessica Simpson zverejnila na sociálnych sieťach takúto fotografiu. Fanúšikov tým veľmi nenadchla.
Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson zverejnila na sociálnych sieťach takúto fotografiu. Fanúšikov tým veľmi nenadchla.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Jessica SimpsonEric Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu