Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paparazzi FOTO promi mamičku nepotešia: To je hanba!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sa predviedla! Hoci sa niekdajšia herečka a speváčka Jessica Simpson (37) rada prezentuje ako vzorná mamička, nie vžy sa jej to darí. Dôkazom sú fotky bulvárnych novinárov, ktorí na ňu natrafili v nočných uliciach. Čo také známa blondínka vyviedla?!

Vyzerá to tak, že narodeniny sú v rodine Jessicy Simpson vždy príležitosťou ako zaujať. Keď bývalá herečka a speváčka dovršila v lete 37 rokov, zverejnila na instagrame poriadne provokatívny odkaz. Nemenej rozruchu narobila blondínka aj tento týždeň, keď mal svoj sviatok jej manžel Eric Johnson. 

Prominentná família najskôr usporiadala žúr v štýle Oktoberfestu a fotkami sa pochválili na instagrame. Zábery, ktoré sa ale neskôr podarilo spraviť paparazzom však rozhodne nepatria k tým, ktorými by sa chcela prezentovať. 

Bulvárni fotografi totiž prominentnú blondínku zvečnili pred známou reštauráciou, kde spoločne s oslávencom a priateľmi večerali zhruba 6 hodín. Počas nich si Jessica očividne dopriala nejeden pohárik. Pri odchode domov totiž strúhala jednu smiešnu grimasu za druhou. Pod vplyvom alkoholu mala Simpson problém udržať rovnováhu a nebyť jej pohotového manžela, skončila by na zemi. 

FOTO ožratej Jessicy Simpson nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jessica SimpsonEric Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu