Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto televízne obrazovky nezažili! Na nevesty pre milionára zaútočili svine

Krásky bojujúce o srdce fešného Bena na návštevu nezvyčajnej pláže určite nezabudnú. Zobraziť galériu (8)
Krásky bojujúce o srdce fešného Bena na návštevu nezvyčajnej pláže určite nezabudnú. (Zdroj: abc)

BAHAMY - Na tento zážitok tak ľahko nezabudnú! Televízna šou The Bachelor, v ktorej si úspešný mladík hľadá nevestu, sa vo svete teší celkom slušnej diváckej priazni. Ženbychtivým mladíkom je aktuálne IT-čkár Ben Higgins (27). Ten zobral nádejné nevesty na ostrov Pig Beach, ktorý je známy tým, že na ňom voľne žijú plávajúce prasatá. Dievčatá dostali za úlohu rozkošné svinky nakŕmiť. S agresívnym správaním však vôbec nerátali.

Krásna pláž a azúrové more nie sú to jediné, čo môžu Bahamy poskytnúť svojim návštevníkom. Pomerne obľúbenou atrakciou sú divé prasiatká, ktoré žijú na jednom z ostrovov. Práve na tomto nezvyčajnom mieste sa nakrúcala jedna z epizód televíznej šou The Bachelor (tú u nás kedysi vysielala Markíza pod názvom Nevesta pre milionára, pozn.red). 

Ben Higgins, ktorý si medzi súťažiacimi vyberá tú pravú, zobral dievčatá na Pig Beach, aby si tam užili spoločné rande. Ako sa neskôr ukázalo, kŕmenie voľne žijúcich svíň nebol ten najlepší nápad. Keď sa totiž prasiatka ku kráskam priblížili, dievčatá začali ihneď jačať a utekať.

„Boli celkom agresívne. Zvlášť tie veľké,” poznamenala neskôr jedna z krások. „Nevedela som, že sa bojím svíň. Až doteraz,” okomentovala nezvyčajnú skúsenosť ďalšia. Ako informuje portál tmz.com, zvieratá sa chovali útočne kvôli tomu, ako k nim súťažiace pristupovali. „Zvyčajne sú mierumilovné. No zároveň aj veľmi citlivé. Keďže z tých žien vycítili strach, reagovali rozrušene a agresívne,” povedal na margo toho zamestnanec jednej z cestovych kancelárií.

VIDEO: Spoločné rande nedopadlo celkom podľa Benových predstáv.

Swimming with Pigs! - The Bachelor


Pozrite si tiež: Najväčší horor, aký sa môže stať na rande: VIDEO trapasu, na ktorý blondínka nikdy nezabudne!


Viac o téme: The BachelorNevesta pre milionára
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu