Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neuveríte! Honzík Novotný sa oženil: Netradičná svadba s krásnou Slovenkou!

Z Honzíka Novotného je už ženatý muž. Zobraziť galériu (11)
Z Honzíka Novotného je už ženatý muž.

MNÍCHOV – Mníchovský podnikateľ Jan Novotný (37) sa u nás zviditeľnil pred viac ako deviatimi rokmi, keď si na televíznych obrazovkách Markízy hľadal vyvolenú v šou Nevesta pre milionára. Žiadny sobáš sa však nekonal a Honzík potom zalovil medzi prominentnými Slovenkami. Vzťah mu však vyšiel až s krásnou Žilinčankou Monikou, s ktorou má už dve deti. Práve tejto blondínke dnes povedal svoje áno a prihliadali tomu naozaj netypicky odetí svadobčania.

Konečne v chomúte! Honzík Novotný mal v našich končinách povesť nenapraviteľného záletníka, ktorý v priebehu pár rokov zlomil srdce nejednej Slovenke. Po neúspešnom hľadaní nevesty v markizáckej šou randil aj so známymi ženami, napríklad s moderátorkou Mariannou Ďurianovou. S modelkou Romanou Škamlovou dokonca plánoval aj svadbu. Nevyšlo im to a nakoniec zakotvil v náručí sympatickej Slovenky mimo šoubiznisových kruhov. 


Honzík Novotný po rokoch na Slovensku: Je z neho pribratý ocino... A skrýva tajomstvo!

Sladké tajomstvo Honzíka Novotného: Nová žena v jeho živote!


V Mníchove si dnes podnikateľ vzal za manželku Žilinčanku Moniku, s ktorou žije niekoľko rokov a majú spolu už dve deti. Zaujímavosťou celej svadby je, že hostia a aj svadobčania prišli odetí v krojoch. Po obrade si to totiž namierili na známy mníchovský Oktoberfest.

Medzi pozvanými samozrejme nechýba ani ženíchova dlhoročná kamarátka a riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová, ktorá je aj krstnou mamou jeho prvorodenej dcérky Elizabeth. Práve blondínka na sociálnej sieti zverejnila fotografiu z Novotného svadby. 

Honzík Novotný sa ženil v kroji.
Zobraziť galériu (11)
Honzík Novotný sa ženil v kroji.

Honzíkova krásna nevesta Monika v kroji.
Zobraziť galériu (11)
Honzíkova krásna nevesta Monika v kroji.

Viac o téme: Gabriela DrobováHonzík NOvotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu