Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Silikónová sexbomba sa snáď zbláznila: To, čo robí s dcérou, poburuje celý svet!

Dcéra Katie Price - Princess chodí po uliciach zmachelná ako kraslica. Zobraziť galériu (9)
Dcéra Katie Price - Princess chodí po uliciach zmachelná ako kraslica. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Hotová krásavica... Ehm, lepšie povedané kraslica! Hoci je Katie Price (37) verejnosti známa v prvom rade ako sexbomba, rada sa prezentuje aj ako vzorná mamina. Silikónová modelka, ktorá nemá problém s nahotou, má dokonca päť ratolestí. V týchto dňoch narobila poriadny rozruch jej osemročná dcéra Princess. Dievčatko sa totiž po uliciach a na sociálnych sieťach pretŕča s výrazným mejkapom a umelými mihalnicami.

Nenechali na nej nitku suchú! Katie Price kedysi ukazovala svoje holé prsia na počkanie. Nahotu síce postupne vymenila za materské povinnosti, no imidžu sexice je dodnes verná. Zviditeľnila sa v televíznej reality šou, prezentuje sa tiež ako spisovateľka a odborníčka na módu. 


Mohlo by vás zaujímať: Najznámejšia silikónka ako rajcovná školáčka: S touto by dral lavice každý chlap!


Aktuálne sa sexbomba realizuje na doskách, ktoré znamenajú svet. V detskom predstavení Šípková Ruženka totiž stvárňuje zlú kráľovnú. Pri tej príležitosti sa na instagrame pochválila fotkami v kostýme, ktorý sa veľmi páči aj blondínkinej dcére Princess. Verejnosť však oveľa viac zaráža fakt, že len osemročné dievčatko nosí výrazný mejkap a nalakované nechty. 

Mnohí fanúšikovia zavalili Katie kvôli tomu kritikou. Dievčatko sa navyše promenáduje nalíčené aj po uliciach, takže sa nejedná len o jednorázovú záležitosť. Prominentná mamina s vymaľovanou dcérou si však pre neprajníkov nahrali video odkaz. „​Mejkap si robím sama, nie mamina. A mimochodom, nikoho do toho nič nie je, takže pst!” reagovala sladkým hláskom osemročná princeznička. 

Dcéra Katie Price - Princess vyzerá ako klon svojej slávnej mamy.
Zobraziť galériu (9)
Dcéra Katie Price - Princess vyzerá ako klon svojej slávnej mamy.

 

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu