Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modelka sa ukázala ľuďom kompletne nahá: Chúďa, stratila gaťky!

Nina Agdal nemá s nahotou žiaden problém. Zobraziť galériu (7)
Nina Agdal nemá s nahotou žiaden problém.

LOS ANGELES - Čo iné mala robiť?! Dánska modelka Nina Agdal (23) patrí k hviezdičkám, ktoré sa s fanúšikmi delia takmer o všetko. Sociálne siete pravidelne zásobuje fotkami zo súkromia. Pred pár dňami mala opäť chuť fotiť sa. Ako na potvoru však stratila nohavičky. Musela preto, chúďatko, pózovať bez nich. A ešte aj tá podprska sa jej kamsi zapatrošila...

Nahota? Žiaden problém! Modeling veru nie je nič pre hanblivé dievčatá. Manekýnky na prehliadkových mólach často predvádzajú dráždivé kúsky a v spodnej bielizni, či úsporných bikinách sú tiež viac odhalené, než oblečené. Zrejme aj preto sa vybrané krásky kedykoľvek ochotne ukážu svetu tak, ako ich Boh stvoril. 

Na Evu najnovšie pózovala mladučká Dánka Nina Agdal, ktorá je napríklad tvárou plavkového magazínu Sports Illustrated. Kompletne nahú fotku zverejila na instagrame s komentárom: „Nemôžem nájsť nohavičky!” Zrejme si viete predstaviť, čo takýto záber narobil s jej mužskými fanúšikmi, ktorých má plavovláska požehnane. 

Nina nie je jedinou modelkou, čo zásobuje sociálne siete dráždivými fotkami. V dnešnej dobe sa totiž kladie dôraz na to, aby boli hviezdy na internete aktívne a klienti si často vyberajú manekýnky aj podľa toho, akú veľkú majú fanúšikovskú základňu. 

Neviem nájsť nohavičky! - napísala k dráždivému záberu krásna modelka.
Zobraziť galériu (7)
Neviem nájsť nohavičky! - napísala k dráždivému záberu krásna modelka.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Nina Agdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu