Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hriešne FOTO nahej modelky: Na prsiach a v rozkroku iba pena!

Nina Agdal si vyskúšala, aké to je pózovať v Zobraziť galériu (13)
Nina Agdal si vyskúšala, aké to je pózovať v (Zdroj: instagram, youtube.com)

LOS ANGELES - Zaujme každého chlapa! Nina Agdal (23) je jednou z krások pózujúcich pre plavkový magazín Sports Illustrated. Je teda zvyknutá pretŕčať sa pred objektívmi fotografov v miniatúrnych kúskoch alebo aj celkom nahá. Nedávno zverejnila na sociálnych sieťach horúci záber, kde jej intímne paritie kryla len pena na holenie.

To je nápad! Tvorcovia reklám sú si veľmi dobre vedomí, že krásne ženy sú zárukou úspechu a vždy zaujmú. Často nielen mužských divákov. Mimoriadne príjemný pohľad je napríklad na dánsku modelku Ninu Agdal, ktorá je modelkou plavkového magazínu Sports Illustrated. 

Pred pár dňami prepožičala atraktívna blondínka svoju tvár a telo výrobcovi gélu na holenie. Počas vzniku reklamných spotov bola úplne nahá, na svojom tele však mala z peny vytvorené bikiny. „Povedali mi, aby som pokojne spravil niečo bláznivé. Myslím si, že ľudia budú príjemne prekvapení,” okomentoval nezvyčajné pózovanie fotograf James Macari.

Nina sa záberom z fotenia pochválila aj na sociálnych sieťach. Zároveň priznala, že si chvíle v netradičných plavkách užila a zabavila sa. Aj chlapi si veru pri pohľade na ňu prídu na svoje. Čo poviete?!

Nina Agdal si pózovanie v nezvyčajných bikinách užívala.
Zobraziť galériu (13)
Nina Agdal si pózovanie v nezvyčajných bikinách užívala.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sports IllustratedNina Agdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu