Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modelka prekvapila fotkou bez retuše: Ohurovala tip-top figúrou, po pôrode je všetko inak!

Telo modelky Robyn Lawley sa po pôrode takto zmenilo. Zobraziť galériu (10)
Telo modelky Robyn Lawley sa po pôrode takto zmenilo.

NEW YORK - Nepotrebuje byť dokonalá! Austrálska modelka Robyn Lawley (26) ešte donedávna pretŕčala svoje krivky na stránkach známeho plavkového magazínu Sports Illustrated. Nedávno však objektívy fotoaparátov vymenila za rodičovské povinnosti a úlohu mamičky si maximálne užíva. Pred pár dňami sa brunetka postarala o celkom slušný rozruch, keď na sociálnych sieťach zverejnila fotku svojho tela poznačeného tehotenstvom. Nuž, tejto kráske odvaha nechýba!

Dokonalé a štíhle krivky sú vo svete modelingu samozrejmosťou. Svoje o tom vedia nielen anjelikovia výrobcu spodnej bielizne Victoria´s Secret, ale aj krásky, ktoré pózujú pre prestížny plavkový magazín Sports Illustrated. K nim patrila donedávna aj rodáčka z Austrálie Robyn Lawley. 

Okrem toho zásobovala sympatická brunetka fotkami svojho tela aj sociálne siete. Od februára je však na jej profiloch hlavnou hviezdou modelkina rozkošná dcérka Ripley. Robyn si úlohu mamičky maximálne užíva a žiari šťastím. Dokonca sa ani netrápi nad tým, že jej telo už po pôrode nie je tým, čím bývalo.

Pred pár dňami zverejnila Lawley na internete fotku, na ktorej pózuje len v úsporných nohavičkách. Hádam každému udrú do očí ako prvé strie na jej bruchu, „Mnohé už vybledli. Ale niektoré sú stále výrazné a naozaj dosť zlé. Naša spoločnosť a súčasná doba neustále vyvíja tlak na ženy, aby si všímali svoje nedostatky a ony potom zabúdajú na to, aké sú krásne,” pripísala k záberu brunetka. 

Takýmto spôsobom sa rozhodla dodať sebavedomie všetkým ženám - matkám. Kašlite na nedostatky a kritiku. Buďte samé sebou a buďte na seba hrdé. Ak sa po narodení dieťata cítite vo svojom tele zle, uvedomte si, že ste veľké bojovníčky. Priviedli ste na svet nový život a to nie je len tak,” dodala krásna Robyn, ktorá neretušovaným záberom mnohých prekvapila. 

Robyn Lawley mala ako modelka plavkového magazínu Sports Illustrated takéto božské telo.
Zobraziť galériu (10)
Robyn Lawley mala ako modelka plavkového magazínu Sports Illustrated takéto božské telo.

Robyn Lawley bez rozpakov ukázala svetu figúru poznačenú tehotenstvom.
Zobraziť galériu (10)
Robyn Lawley bez rozpakov ukázala svetu figúru poznačenú tehotenstvom.

Viac o téme: Robyn Lawley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu