Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pánsky magazín vyzliekol oblú modelku: Hmmm, pastva pre oči!

Robyn Lawley má krivky hodné obdivu. Zobraziť galériu (6)
Robyn Lawley má krivky hodné obdivu. (Zdroj: Maxim)

SYDNEY - Žiadna vychrtlina, ale sexi šťavnatá kočka! Austrálska modelka Robyn Lawley (26) je dôkazom, že ak po niečom veľmi túžite, tak sa to splní. Aj napriek tomu, že nikdy nemala bezchybné krivky, je známa po celom svete a ako plus-size modelka sa na nedostatok kšeftov sťažovať nemôže. Najnovšie brunetku oslovil známy pánsky magazín, ktorý ju svojim čitateľom naservíroval vyzlečenú.

Modelka Robyn Lawley síce nemá ideálne miery, no úspechmi hravo tromfne mnohé chudšie kolegyne. Jej telo je totiž zaoblené na tých správnych miestach, a tak údaj o hmotnosti v jej prípade mnohí neriešia. Krásne zdravé vlasy, pekné črty tváre a zmyselný pohľad sú tiež zbraňami, ktoré Austrálčanke zaručili úspech po celom svete. 

Robyn sa môže pochváliť tým, že je dievčaťom plavkového magazínu Sports Illustrated. Pózovala pre mnohé prestížne časopisy. Výnimku urobili dokonca i tie tituly, ktoré doposiaľ plus-size modelky odmietali. 

Brunetka aktuálne zdobí februárové vydanie austrálskej verzie magazínu Maxim. Pred objektívom sa predviedla hore bez aj v rajcovnej spodnej bielizni. V priloženom rozhovore komentovala pohľad ľudí na oblé modelky, ktoré vnímajú ako tučné. „Väčšina dievčat, ktoré poznám, sú fit a zdravé. Ale sme zároveň dosť vysoké, takže je nemožné nosiť menšiu veľkosť alebo mať nižšiu hmotnosť, ” poznamenala kráska, ktorá sa zhruba pred rokom stala mamičkou. 

Robyn pózovala vyzlečená pre známy pánsky magazín Maxim.
Zobraziť galériu (6)
Robyn pózovala vyzlečená pre známy pánsky magazín Maxim.  (Zdroj: Maxim)

Robyn Lawley potešila fanúšikov fotkou zo zákulisia.
Zobraziť galériu (6)
Robyn Lawley potešila fanúšikov fotkou zo zákulisia.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Robyn Lawley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu