Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Česká speváčka (52) pretŕča schudnuté telo: Ty vole, Báro, to je postavička!

Schudnutá Bára Basiková vyzerá v koženej minisukni perfektne. Zobraziť galériu (5)
Schudnutá Bára Basiková vyzerá v koženej minisukni perfektne.

PRAHA - To je šupa! Hviezda českých muzikálov Bára Basiková (52) patrí k ženám, ktoré celý život bojujú s kilami navyše. Ešte pred dvoma rokmi obleteli české médiá jej fotky v dvojdielnych plavkách, ktoré jej kyprej postave vôbec nelichotili. Blondínka sa však opätovne rozhodla s nadváhou zatočiť a výsledok je perfektný. Potvrdila to na tohtotýždňovej párty, kde prišla nahodená v koženej minisukni a zatienila aj oveľa mladšie dámy.

Wau! Istý pražský kozmetický salón oslavoval v týchto dňoch desiate výročie svojho otvorenia. Pri tej príležitosti sa zišlo viacero prominentných dám, no najviac pozornosti pútala česká speváčka a muzikálová diva Bára Basiková. Mohol za to šmrncovný outfit, ktorý dokonale zvýraznil jej schudnutú figúru. 

Blondínke sa totiž v uplynulých mesiacoch podarilo zhodiť zhruba 23 kíl, a tak si na seba pokojne mohla obliecť čiernu koženú minisukňu, ktorá odhalila jej výstavné nohy. Ako Bára v rozhovore pre portál super.cz so smiechom prezradila, chcela ukázať, ako pekne sa počas dovoleky na Kréte opálila. „Bolo tam nádherne. Zvyknúť si teraz na tú zimu bude dosť náročné,” poznamenala Basiková. 

Tá dala tiež ostatným ženám návod na to, ako si zabezpečiť ukážkové krivky. „Snažím sa jesť striedmo, niekoľkokrát denne a malé porcie. Samozrejmosťou je tiež pohyb. Chodím do posilňovne na kruhový tréning a nedám dopustiť na chudnutie pomocou elektrošokov,” uzavrela Bára, ktorá vzhľadom tromfla aj svoju dcéru Annu. 

Päťdesiatnička Bára Basiková má momentálne lepšiu postavu ako jej 23-ročná dcéra Anna.
Zobraziť galériu (5)
Päťdesiatnička Bára Basiková má momentálne lepšiu postavu ako jej 23-ročná dcéra Anna.


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: Bára Basiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu