Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Česká speváčka sa už negúľa: Jej recept na štíhlosť vás dostane!

Niekdajšej bacuľke Báre Basikovej sa podarilo schudnúť 15 kíl. Zobraziť galériu (5)
Niekdajšej bacuľke Báre Basikovej sa podarilo schudnúť 15 kíl. (Zdroj: Michaela Feureislová pre Super.cz)

PRAHA - Super zmena! Česká speváčka a muzikálová herečka Bára Basiková (52) bojuje s hmotnosťou azda celý život. Raz je z nej bacuľka, inokedy zas postavou ohuruje. A rovnako je to aj teraz. Plavovláska, ktorej nelichotivé dovolenkové fotky obleteli pred dvoma rokmi české médiá, sa dnes chváli postavičkou ako lusk. Umelkyňa totiž zhodila obdivuhodných 15 kíl.

Pred dvomi rokmi zaplavili české médiá dovolenkové fotky muzikálovej herečky Báry Basikovej. Vtedy 50-ročná blondínka bojujúca s hmotnosťou bola na nich zvečnená v dvojdielnych bikinách. A tie veru jej postave príliš nelichotili, oveľa viac by jej pristali celé plavky.


Bára Basiková (50) v plavkách: Uff, radšej ju nemali fotiť!


No dnes je už všetko úplne inak a niekdajšia bacuľka doslova ohuruje novou figúrou. Umelkyni sa totiž po niekoľkých neúspešných pokusoch podarilo nedávno zhodiť obdivuhodných 15 kíl. „Nechápem, prečo vôbec niekoho zaujíma, že som schudla. Jednoducho som prestala žrať, jedla som ovocie a zeleninu,“ prezradila pre Blesk.cz Basiková fintu, ktorá nepoteší ľudí, čo očakávajú zázračné recepty na štíhlosť. 

Pre portál Super.cz doplnila speváčka aj detaily. Deväťdesiat percent úspechu tkvie v strave, nie je to ani tak o pohybe. Vyradila som z jedálnička biele pečivo, smažené veci, údeniny, párky, salámy, sladké nápoje, sladkosti a alkohol,“ uviedla Bára. A zabralo to. Veď posúďte sami! 

Bára Basiková pred pár dňami predviedla v spoločnosti tip-top postavičku.
Zobraziť galériu (5)
Bára Basiková pred pár dňami predviedla v spoločnosti tip-top postavičku.  (Zdroj: Michaela Feureislová pre Super.cz)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu