Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné priznanie Sue Ellen (75) z Dallasu: Pri čítaní tohto sa budete červenať!

Linda Gray si sex začala užívať až na staré kolená. Zobraziť galériu (5)
Linda Gray si sex začala užívať až na staré kolená.

LOS ANGELES - Hotová sexmašina! Herečka Linda Gray, celému svetu známa ako Sue Ellen z kultového seriálu Dallas, oslávila pred pár dňami 75. narodeniny. Udržiavaná umelkyňa na svoj vek rozhodne nevyzerá a život si veru užíva plnými dúškami. Prezradila to vo svojej knihe, kde otvorene priznáva, že na staré kolená sa chlapov a sexu akosi nevie nabažiť.

Užíva si viac ako zamladi! Linda Gray, ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Dallas patrí k ženám, ktoré sa riadia heslom, že vek je len číslo. Hoci väčšina jej rovesníčok si už užíva dôchodok a úlohu babičky, herečka je stále aktívna pred kamerami, ale aj v posteli. Potvrdzuje to jej najnovšia kniha s názvom The Road to Happiness, kde otvorene porozprávala i o témach, pri ktorých sa mnohé dámy červenajú.

Seriálová Sue Ellen napríklad prezradila, že o panenstvo prišla až počas svadobnej noci, ako 21-ročná. „Bola som dobré dievča z katolíckej rodiny. Mať styk s niekým ešte pred tým bolo nemysliteľné,” vyjadrila sa na margo toho herečka, ktorá na prvý sex nemá najlepšie spomienky.  

V intímnej oblasti si to začala naplno užívať až na staré kolená. Posledných 30 rokov je pre mňa sex zdrojom radosti a potešenia. Či máte 75 rokov, alebo 25, vždy chcete mať orgazmus. Stále máte nejaké fantázie,” uviedla ďalej vo svojej knihe zrelá sedemdesiatnička. 

Zbožňujem chlapov a mám obrovskú chuť sa zabávať. Teraz sa už nemusím báť, že otehotniem. Mám kariéru, stále pracujem a som nadšená zo života. Som zvedavá, dobrodužná a mam rada chlapov. Som tu na to, aby som flirtovala. Chcem si jednoducho užiť  a nechcem sa viazať,” šokovala úprimnosťou Linda. 


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: DallasSue Ellen. Linda Gray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu