Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sue Ellen z Dallasu zreje ako víno: Po 70-tke má šmrnc nestarnúcej krásky!

Linda Gray aj so sedemdesiatkou na krku žiari ako nikdy. Zobraziť galériu (5)
Linda Gray aj so sedemdesiatkou na krku žiari ako nikdy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále v závideniahodnej forme! Napriek tomu, že Linda Gray (71) by už pokojne mohla oddychovať na dôchodku, s gráciou sa vrátila na televízne obrazovky. V jej prípade totiž platí, že pribúdajúce roky sa na nej nepodpisujú. Pozrite, ako každým dňom starne do krásy.

Elánu má na rozdávanie! Zatiaľ čo jej mužskí kolegovia z legendárneho seriálu Dallas majú už najlepšie roky za sebou, Linda Gray stelesňuje pravý opak. Po ich boku sa nedávno objavila v istej televíznej šou, aby predstavila zbrusu nové časti. V štúdiu z nej sršala energia, ktorá v kombinácii s jej nezameniteľným úsmevom razom zatienila všetkých naokolo.

V ľahkých šatách previazaných v páse a s rozpustenými vlasmi herečka prezradila aj čo-to zo zákulisia. Pôvodný kultový seriál sa síce prestal nakrúcať v roku 1991, vzťahy medzi skalnou zostavou účinkujúcich to však nenaštrbilo. „Jeden druhému sme zavolali. Ľudia si nepamätajú, že sme boli priateľmi 35 rokov a po celý čas sme sa vídavali,“ prezradila Linda na margo rozhodnutia vrátiť sa pred kamery.

Napriek tomu, že v čerstvých epizódach dostane viac priestoru mladšia krv, čulá sedemdesiatnička je so svojou postavou spokojná. „Milovala som ju vtedy a milujem ju aj teraz. Žiadne vypchávky na pleciach a jej vlasy už nie sú také divoké a bláznivé,“ doplnila v otvorenom rozhovore s moderátormi ranného programu kanála NBC. Larry Hagman, ktorý stvárňuje J.R.-a Ewinga, pripustil, že Linda ho k podpísaniu kontraktu musela presviedčať. Vďaka veľkorysej finančnej ponuke to však vraj rozhodne netrvalo dlho.

Tip: Zistite či ešte niekde vysielajú seriál Dallas. Skúste vyhľadávanie na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu