Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sue Ellen zatienila konkurenciu z Dallasu: Tieto dámy delí 20 rokov?!

Linda Gray Zobraziť galériu (10)
Linda Gray (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyzerajú ako rovesníčky! Hoci Linda Gray už dávnejšie prekročila prah sedemdesiatky, po boku kolegyne Brendy Strong (52) z legendárneho seriálu Dallas sa len tak nestratí. Práve naopak. Nestarnúca predstaviteľka Sue Ellen nahodila zoštíhľujúce šaty a už po niekoľký raz zožala chválospevy. Plným právom, veď posúďte sami.

Zreje ako víno! Odkedy Linda Gray kývla na nakrúcanie nových častí megaúspešného seriálu Dallas, chytila druhý dych a užíva si mediálnu popularitu. Vietor z plachiet jej pritom nedokáže vyfúknuť ani o dve desaťročia mladšia konkurencia Brenda Strong. Obe dámy sa uplynulý víkend blysli na podujatí s názvom PaleyFest a už z diaľky nebolo najmenších pochýb o tom, ktorá z hviezd má navrch. Vitálnu sedemdesiatničku totiž zub času naďalej poctivo obchádza.

Linda medzi televíznu smotánku zavítala v jednoduchých bielo-béžových šatách. Jej skutočný vek síce prezrádzali ruky a krk, tvár však odrážala mimoriadnu sviežosť. Pri pohľade na tretiu ženu Bobbyho Ewinga by si nejeden fanúšik mohol myslieť, že herečky pochádzajú z tej istej generácie. Brenda totiž svoje krivky utopila v róbe v tak trochu japonskom štýle a nechala vyniknúť len svoje chudé lýtka.

Napriek tomu, že od smrti Larryho Hagmana uplynulo už niekoľko mesiacov, Linda sa s jeho odchodom stále nedokáže vyrovnať. Predstaviteľ ropného magnáta Džejára Ewinga jej totiž prirástol k srdcu nielen ako priateľ, ale aj ako kolega. „Čo by bolo mojím snom? Stráviť posledné dni Larryho života s ním, pracovne,“ zdôverila sa magazínu People. To sa jej do istej miery splnilo, no zaručene nečakala, že to bude tak rýchlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu